- 18 Eylül 2018
- 16.393
- 12.731
- 1.598
Hayır ona temiz bir dayak lazım. Bu şekilde giderse olacaktaAhmet ercanlar hakkında suç duyurusunda bulunmak şart. Isteyen istediği gibi at koşturmaya çalışıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır ona temiz bir dayak lazım. Bu şekilde giderse olacaktaAhmet ercanlar hakkında suç duyurusunda bulunmak şart. Isteyen istediği gibi at koşturmaya çalışıyor.
Ya hiç dışarı falan çıkmıyor bu ya da korumayla falan geziyor itoğlu.Bu AEnin tenhada ağzını burnunu bir düzleseler de kendine gelse.
Saddam gibi saklaniyordur itYa hiç dışarı falan çıkmıyor bu ya da korumayla falan geziyor itoğlu.
1,10m boyuyla bugüne kadar dayak yememiş olması imkânsız bir şey.
Evet lütfen arkadaslar varsa destek olalimBir metin paylaşacak olan var mi? İlk defa cimerden paylaşım yapicam ne yazmam lazim? Ciddi olarak yapalım arkadaşlar bu adamdan nefret ediyorum sonuna kadar gideceğim bu işin
Açıklama yapması Osayi ve Oostawalde gibi nefsi müdafaa yapılınca ceza alınıyor mu peki?Aksiyondan kastın ne? Ne yapacağız yani.
Ua ahmet ercanlar dikkat etsin gibi bir açıklama yapsın demek istedim ben.
Sen devletten anlarsın bu duruma müdahale edilecek mi ne düşünüyosun.terörist olduğu her geçen gün tescilleniyor
Sen devletten anlarsın bu duruma müdahale edilecek mi ne düşünüyosun.