#13 Oghenekaro Etebo

iyi ki bjk maçındaki hataya düşüp ilk 11 başlatmadı hoca. bizde ilk 11 oynayacak seviyede değil bence, ne hücum yönü çok kuvvetli ne de savunma.

Sahada olmasa da zarar herif. Kardesim sen iyi misin? Soyunma odasindan canli yayin acmak ne?
Hem de deplasmandayken. Yollayin gitsin şunu

Ciddi mental problemleri var. Sahada işe yaradığı yok bir de soyunma odası videosu atıyor. Orda daha ağır şeyler de söylenmiş olabilirdi, bir futbolcu soyunuyor da olabilirdi. Ne amaçla canlı yayın yapıyorsun kimseye haber vermeden?

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddi mental problemleri var. Sahada işe yaradığı yok bir de soyunma odası videosu atıyor. Orda daha ağır şeyler de söylenmiş olabilirdi, bir futbolcu soyunuyor da olabilirdi. Ne amaçla canlı yayın yapıyorsun kimseye haber vermeden?

bos yapma ya siradan seyler bunlar herif ne bilsin turkceyi

Soyunma odası videosu neden bu kadar olay oldu anlamadım. Boşverin gitsin. Kimsenin başının derde gireceği falan yok. Boş yapmayın. Ama adam kötü topçu. Umarım Taylan'ın dinlendiği maçlarda onun 10'da 1'i kadar oynayabilir.

bos yapma ya siradan seyler bunlar herif ne bilsin turkceyi
Saygısızca bir cevap yazdınız, buyrun arda pdkya sevk edilmiş. Türkçeyi bilmiyorsa paylaşmayacak soyunma odasında canlı yayın. Arda o heyecanla söyler normaldir. Etebonun yaptığı mallık. Boş yapmadım...

TFF Hukuk'ta çalışan bir avukat değilse bu cezada günahı olduğunu sanmıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan etebo tam bi ineksin, ama
bi taraftanda hak ediyorlar böyle videoyu.

“Fatih Terim Etebo’yu.”

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O telefonu bir yerine!

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan soyunma odasından canlı yayın mı olur.

her anlamda faydasız bi adam. telefon olayı da tuzu biberi oldu

Arda yerine cezayi buna cektirsek olmaz mi. Böyle bir aptallik cezasiz kalmamali.

Geri
Üst Alt