- 12 Ocak 2013
- 48.811
- 56.278
- 4.128
sözleşmesi fesh edilsin bu kazmanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfermakttan baktım da renktaş adamın premier lig de maçı yok. Championship de oynamış. Ben de premier ligde nasıl oynamış bu diyordum. Verileri görmeden önce. Bizimkiler transfer işini beceremeyince son gün D’Avila oyun istemişlerdir en kolayda bunu getirdiler.bu adam neye göre alındı bunu scoutlarin aldığına ihtimal vermiyorum ve herşeyden öte bu adam.nasil oldu da primier lig yaptı.Demem odur ki hadi bizi geç menajer kaşığı olabilirse primer lig takımı nasıl alır bu futbolcumsuyu
Topla arasi iyi, fiziği kuvvetli ve tempolu bir orta saha oyuncusu. Ndiayenin verdiği performansı net olarak verecektir özellikle dünya kupasinda Ndidi ile iyi ikili olmuşlardı Nijeryada. Buna güveniyorum..
Hoşgeldin Yersiz Kante Oghenakaro Etebo !Ekli dosyayı görüntüle 93270
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Topla arasi iyi
Benden baska beğenen yok mu bu adami harbi bu kadar mi anlamıyorum bu işten
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son gün değil dönem bitmeden 1 ay önce getirdik.Transfermakttan baktım da renktaş adamın premier lig de maçı yok. Championship de oynamış. Ben de premier ligde nasıl oynamış bu diyordum. Verileri görmeden önce. Bizimkiler transfer işini beceremeyince son gün D’Avila oyun istemişlerdir en kolayda bunu getirdiler.
Gayet faydalı ve güzel oynuyor. Orta sahaya direnç katıyor. Bilekleride belhanda dan iyi.
Transferde bizle adi geçen başağın aldığı adamdanda iyi. Haksızlık ediliyor.
Gayet faydalı ve güzel oynuyor. Orta sahaya direnç katıyor. Bilekleride belhanda dan iyi.
Transferde bizle adi geçen başağın aldığı adamdanda iyi. Haksızlık ediliyor.