#13 Oghenekaro Etebo

Etobo yanlış adres beyler. Bilerek ve isteyerek olmaması durumunu geçtim. Şuursuzca diyebilecek bile bir hatası yok.

Onu da geçtim Etobo bilerek isteyerek bile bu canlı yayını yapsa da saçma sapan hukuksuzca verilmiş bir karar var ortada.

Ceza tamamen bir hukuk garabetidir. Etobonun burada hiçbir katkısı yoktur.

Serbest vuruş bari kullanma allah için.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu adam neye göre alındı bunu scoutlarin aldığına ihtimal vermiyorum ve herşeyden öte bu adam.nasil oldu da primier lig yaptı.Demem odur ki hadi bizi geç menajer kaşığı olabilirse primer lig takımı nasıl alır bu futbolcumsuyu

ya adama ne kızıyorsunuz adam sanki türkçe biliyor ne bilsin arda'nın küfür ettiğini.

burada tepki verilecek yer aciz yönetim kurulu ve kulüp başkanıdır.

bu adam neye göre alındı bunu scoutlarin aldığına ihtimal vermiyorum ve herşeyden öte bu adam.nasil oldu da primier lig yaptı.Demem odur ki hadi bizi geç menajer kaşığı olabilirse primer lig takımı nasıl alır bu futbolcumsuyu
Transfermakttan baktım da renktaş adamın premier lig de maçı yok. Championship de oynamış. Ben de premier ligde nasıl oynamış bu diyordum. Verileri görmeden önce. Bizimkiler transfer işini beceremeyince son gün D’Avila oyun istemişlerdir en kolayda bunu getirdiler.

Benden baska beğenen yok mu bu adami harbi bu kadar mi anlamıyorum bu işten

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün oynasın
Biraz daha şans verelim

Transfermakttan baktım da renktaş adamın premier lig de maçı yok. Championship de oynamış. Ben de premier ligde nasıl oynamış bu diyordum. Verileri görmeden önce. Bizimkiler transfer işini beceremeyince son gün D’Avila oyun istemişlerdir en kolayda bunu getirdiler.
Son gün değil dönem bitmeden 1 ay önce getirdik.

Gayet faydalı ve güzel oynuyor. Orta sahaya direnç katıyor. Bilekleride belhanda dan iyi.

Transferde bizle adi geçen başağın aldığı adamdanda iyi. Haksızlık ediliyor.

Geri
Üst Alt