#13 Oghenekaro Etebo

Adam kaç kez kimse pas almaya gelmiyor diye kafayı yedi. Bu takımda ya çıldırır deliye döner ya da bir kaç haftaya diğerlerine ayak uydurur.

Aslanım benim ben sevdim bu çocuğu. Karakterli birine benziyor.

Kusursuz oynadı diyecem ama ayıp olur tek başına oynadı savaştı böyle oynarsa bonservisini almamız lazım ama gider çöpün birine 10 milyon verir bu yönetim kalırsa ndiayeden daha kaliteli oyun görüşü pasları filan zaten dünya kupasında çok begenmiştim sonra sakatlık vs dikiş tutturamamıştı

Hala beğenmeyen meczuplar var reisi yok takım kötüymüş ondan böyle görünüyormuş vss
Oynadığımız sisteme net uymuyor ama sistemi oynayamadığımız için en azından takım için savaşan bir adam var diyoruz. Bugün inanılmaz mücadele etti. Haftada 1 maça çıkacağımız için umarım bu seviyede devam eder çünkü ihtiyacımız var.

Oynadığımız sisteme net uymuyor ama sistemi oynayamadığımız için en azından takım için savaşan bir adam var diyoruz. Bugün inanılmaz mücadele etti. Haftada 1 maça çıkacağımız için umarım bu seviyede devam eder çünkü ihtiyacımız var.
Oynadığımız sistem ? :asd:

Oynadığımız sistem ? :asd:
Pas oyunu işte. Takımı bloklara ayırarak yapmaya çalıştığımız pas oyunu tabii bir sarrachi çıkınca sistemi oynayamaz olduk. Hocanın artık bu inadından vazgeçmesi gerek. Ne zaman ffp biter yüksek maaşlılar gider anca o zaman iyi kadro kurup oynayabiliriz.

Geri
Üst Alt