Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.427
- 21.309
- 2.098
Topa vurmayı bilmiyor ,vik vik vik.
Onyekuru davilla olmasa bitmişiz biz.
Onyekuru davilla olmasa bitmişiz biz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 senedir onyekuru yukarda tutuyor bizi zaten hep söylüyorum. Adami alamadik bile bonservisiyleTaş gibi maşallah, onyekuru boşuna önermemiş
Galatasaray formasıyla bir maçta 15 ikili mücadele kazanan oyuncu hatırlamıyorum. İnanılmaz başarı.
Oynadığımız sisteme net uymuyor ama sistemi oynayamadığımız için en azından takım için savaşan bir adam var diyoruz. Bugün inanılmaz mücadele etti. Haftada 1 maça çıkacağımız için umarım bu seviyede devam eder çünkü ihtiyacımız var.Hala beğenmeyen meczuplar var reisi yok takım kötüymüş ondan böyle görünüyormuş vss
Oynadığımız sistem ?Oynadığımız sisteme net uymuyor ama sistemi oynayamadığımız için en azından takım için savaşan bir adam var diyoruz. Bugün inanılmaz mücadele etti. Haftada 1 maça çıkacağımız için umarım bu seviyede devam eder çünkü ihtiyacımız var.
Galatasaray formasıyla bir maçta 15 ikili mücadele kazanan oyuncu hatırlamıyorum. İnanılmaz başarı.
Pas oyunu işte. Takımı bloklara ayırarak yapmaya çalıştığımız pas oyunu tabii bir sarrachi çıkınca sistemi oynayamaz olduk. Hocanın artık bu inadından vazgeçmesi gerek. Ne zaman ffp biter yüksek maaşlılar gider anca o zaman iyi kadro kurup oynayabiliriz.Oynadığımız sistem ?![]()