#13 Oghenekaro Etebo

Düz futbolcu. Sistemi olan bir takımda iş yapar belki ama bizde zor.

Zeka sorunu var bu arkadaşın. Bu yorumun rengi yada milliyeti yada ismi ile alakası yok, oynadığı oyun maalesef bunu bağırıyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalçın Ayhan: Etebo Galatasaray'ın futbolcusu değil. Şut atma özelliği yok, araya pas atma özelliği yok, defans arkasına gol pası yok. Anadolu takımlarında forma şansı bulabilecek kapasitede.

Su kalas kadar futboldan anlayan adam yok kulubumuzde

Yalçın Ayhan: Etebo Galatasaray'ın futbolcusu değil. Şut atma özelliği yok, araya pas atma özelliği yok, defans arkasına gol pası yok. Anadolu takımlarında forma şansı bulabilecek kapasitede.

Su kalas kadar futboldan anlayan adam yok kulubumuzde
Forumdakiler de bayılıyor bu adama :D

Forumda toptan anlayan nadir üyelerdensin modum

Kasımpaşa macindan sonra bu adam kral ilan edildi.o kasimpasa da saglam takimmis,gorduk.alanya macinda sakatliktan yeni cikti ve kirmizi gordugu pozisyonun oncesinde luyindamanin faulunu vermeyen hakem yuzunden kirmizi yedi adam.1 mac oynamadi ve hala hazir degil.az sabir,onyekurudaki gibi forum yanilacak.onyekuruya cop diyordunuz bi ara 2019da,o donemi hatirlatayim dedim

kpasa macinda ne kadar iyiyse bu macta o kadar kotuydu

istikrar bulur ins

Topu ayağından çıkarması en az 3 saniye. Ona rağmen kilit pas falan da atmıyor.

Dribbling var işte biraz, defansif yönü de iyi değil.

Hani topu 1 saniyede kullanan Seri bundan 10 kat falan daha faydalıydı.

Oynadigi ilk mac, teknigi iyi degil dedik. Iyi antrenman yapan bir takimda orta sahaya dinamizm katacak kadar kapasitesi var. Ama bizim gibi ayak tenisiyle antremani tamamlayan bir teknik heyetin elinde diger futbolcular gibi yok olur gider.

Geldiği zaman bir çokları gibi benim içinde kapalı kutu olduğu için ısınamamıştım bu adama. Yine bu duruma istinaden keşke bu transfer yerine N'diaye için uğraş verseydik tarzında bir post girmiştim. O günden bu zamana dek yine aynı kanıdayım. Rezil bir yönetim, rezil bir transfer dönemi ve buna bağlı olarak rezil oyun anlayışımız devam ediyor.

Geri
Üst Alt