- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Orasını bilmemBenden genci bi Emre var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orasını bilmemBenden genci bi Emre var
Ya ama ben çok geç tanıştım eurovisionla, daha ben doymadım kiŞampiyonluğu var zaten Oktay abi'nin, yerini gençlere bırakmalı artık![]()
Abi o zaman şampiyon olduğun gibi gsc'nin nabzını tutman lazımYa ama ben çok geç tanıştım eurovisionla, daha ben doymadım ki![]()
![]()
Yaşım 40 fb Başkan adayıyımBenden genci bi Emre var
yarışma başlığı açılnca 10 dakikada varım dedin şarkıyı son gün attın hata kimde sayın doktorcumPlaylist gelince kendi sarkisini hatirlayamayacagi ve bu yuzden kendi sarkisina puan vermesinden korkanlar layk.
Konuyla uzaktan yakından alakam olmadigi gibi 2 dakikada bir müzik dinleyip yarismaya dahil olduk.
18:00 son değil miydi dün öyle mesaj atmıştın da. Herkes attıysa atıyorum birazdan.
Tamam 18 son da 18'e kadar beklemek gerekmiyo hazırsa at18:00 son değil miydi dün öyle mesaj atmıştın da. Herkes attıysa atıyorum birazdan.
Playlist gelince kendi sarkisini hatirlayamayacagi ve bu yuzden kendi sarkisina puan vermesinden korkanlar layk.
Konuyla uzaktan yakından alakam olmadigi gibi 2 dakikada bir müzik dinleyip yarismaya dahil olduk.
Ah be Yasin.18:00 son değil miydi dün öyle mesaj atmıştın da. Herkes attıysa atıyorum birazdan.
Rock yarışmasından sonra kulaklarım dinleniyor.Ben şarkımı her gün dinliyorum. Melodik olarak ezberledim neredeyse. Dil olarak da tek bir sözcük aklımda değil![]()
İşte beni anlayan bir insanRock yarışmasından sonra kulaklarım dinleniyor.![]()
Ben yaparsam olmaz ama tabi gönüllü biri çıkabilirK-Pop yarismasi olur mu
Henüz yayınlanmadı dayıliste nerede rengo