- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Vazgeçmek yok, banlatırım seni yolla şarkınıkatılmaktan vazgeçtim ahberd size iyi eğlenceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vazgeçmek yok, banlatırım seni yolla şarkınıkatılmaktan vazgeçtim ahberd size iyi eğlenceler
katılasım yok laVazgeçmek yok, banlatırım seni yolla şarkını
Ben anlamam katılcam dedin bekliyom şarkıyıkatılasım yok la![]()
Maras'ta bi yarim gun gecirmistimNerdeeeeeBütün soy maraştan. Maraş'ta İzlanda'nın yerini gösterebilecek kaç kişi vardır ki
![]()
Üzüldüm senin adına abi 1 saat bile geçirilmemesi gereken bi yerMaras'ta bi yarim gun gecirmistim
Maraş'ın şehir planlaması çok kötü yaÜzüldüm senin adına abi 1 saat bile geçirilmemesi gereken bi yer
Bi grupla beraberdik. Yanimdaki kiz kisacik sortla dolasiyodu. Oldurtecen mi lq bizi dedim siyah tulden bi sey bulduk ustune doladik. Urfa'da da oyle dolasmistik. Tabi bunlar 97 yilindaydi. Bilemiyorum o zaman mi daha yozdular yoksa simdi mi?Üzüldüm senin adına abi 1 saat bile geçirilmemesi gereken bi yer
Şu an bin beterBi grupla beraberdik. Yanimdaki kiz kisacik sortla dolasiyodu. Oldurtecen mi lq bizi dedim siyah tulden bi sey bulduk ustune doladik. Urfa'da da oyle dolasmistik. Tabi bunlar 97 yilindaydi. Bilemiyorum o zaman mi daha yozdular yoksa simdi mi?
43 yaşından sonra adamın müzik zevkide değişti diye evde söylene söylene geziyor hanım. Yatmadan atacağım şarkımı@Yasin Yıldırım
@Oktay Sönmezoğlu
@Uğur Bulut
@Ibrahim Özveren
Son dakikaya (18.00) bırakmazsanız sevinirim
ayıpsın rengo deli ibo bırakır bu listeden sadece son dakikaya@Yasin Yıldırım
@Oktay Sönmezoğlu
@Uğur Bulut
@Ibrahim Özveren
Son dakikaya (18.00) bırakmazsanız sevinirim
Hadi dayı daha şarkıyı atıcan muhtemel ki aradığımız dilde olmicak sonra tekrara yollican bu sefer de başkası yollamış olacakayıpsın rengo deli ibo bırakır bu listeden sadece son dakikaya
dizinin başrol oyuncusunun maraşlı olmaması bir paradox mudur rengomaraşlı izliyorum gayet güzel dizi
rengo zaten dizide de maraşlı rolü yapıyor yarın rolün içinde rol, paradox içinde paradoxdizinin başrol oyuncusunun maraşlı olmaması bir paradox mudur rengo
buldum gibi renktaş ama başka şarkılara bakıyorum tek atacağımHadi dayı daha şarkıyı atıcan muhtemel ki aradığımız dilde olmicak sonra tekrara yollican bu sefer de başkası yollamış olacak![]()
o zaman bu dizide mantık hatası varrengo zaten dizide de maraşlı rolü yapıyor yarın rolün içinde rol, paradox içinde paradox
izleyip geçmek lazım rengoo zaman bu dizide mantık hatası var
bulduğum iptal italyancaymışbuldum gibi renktaş ama başka şarkılara bakıyorum tek atacağım