- 24 Mayıs 2009
- 17.312
- 20.291
- 2.643
Evet, şarkını da yazdım zatenbeni saydın mı renktas?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, şarkını da yazdım zatenbeni saydın mı renktas?
Benden bu seferlik pas.
Kesin sonuncuyum :red:Yanlış saymadıysam 27 kişi olmuş.
Bana 28'i verin bu iş huzur içinde çözülsün
Daha puan bile verilmedi dur heleKesin sonuncuyum :red:
O dönem pandemiden kaynaklanan boş zaman şimdikine göre daha fazlaydı herkesin sankiZamanında 3-4 eurovision yapmıştım. Yarışma 3 gün sürdü diye kıyamet kopmuştu. Şimdi şarkı teslimi sadece üç gün sürüyor.
O dönem pandemiden kaynaklanan boş zaman şimdikine göre daha fazlaydı herkesin sanki
Onu hatırlamıyorum 116.eurovisionmuş yine sen düzenlemişsin rtaşPandemi yoktu yav üç sene önceydi. 105. falandı .
Yolla şarkınıyer varsa yazalım lütfen
Yolla şarkını
Bi daha yollayolladım
Onu hatırlamıyorum 116.eurovisionmuş yine sen düzenlemişsin rtaş
Nisan 2020
Pandemi ile başladım ben. Benden önce Alpay yapmaya çalışmıştıOnu Cihan tamamlamıştı![]()
Sen benim yarışmayı tamamlamamış mıydın benim PC çökmüştü sanki açıklamaya birkaç saat kala. Yanlış mı hatırlıyorum?Pandemi ile başladım ben. Benden önce Alpay yapmaya çalışmıştı
Evet o da pandemide oldu işte abi 114 ve 115 bendeydi sen konsept yapmak istiyorum diyip 16'yı ayarlamıştınSen benim yarışmayı tamamlamamış mıydın benim PC çökmüştü sanki açıklamaya birkaç saat kala. Yanlış mı hatırlıyorum?