- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Evet, şarkını da yazdım zatenbeni saydın mı renktas?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, şarkını da yazdım zatenbeni saydın mı renktas?
Benden bu seferlik pas.
Kesin sonuncuyumYanlış saymadıysam 27 kişi olmuş.
Bana 28'i verin bu iş huzur içinde çözülsün
Daha puan bile verilmedi dur heleKesin sonuncuyum![]()
O dönem pandemiden kaynaklanan boş zaman şimdikine göre daha fazlaydı herkesin sankiZamanında 3-4 eurovision yapmıştım. Yarışma 3 gün sürdü diye kıyamet kopmuştu. Şimdi şarkı teslimi sadece üç gün sürüyor.
O dönem pandemiden kaynaklanan boş zaman şimdikine göre daha fazlaydı herkesin sanki
Onu hatırlamıyorum 116.eurovisionmuş yine sen düzenlemişsin rtaşPandemi yoktu yav üç sene önceydi. 105. falandı .
Yolla şarkınıyer varsa yazalım lütfen
Yolla şarkını
Bi daha yollayolladım
Onu hatırlamıyorum 116.eurovisionmuş yine sen düzenlemişsin rtaş
Nisan 2020
Pandemi ile başladım ben. Benden önce Alpay yapmaya çalışmıştıOnu Cihan tamamlamıştı![]()
Sen benim yarışmayı tamamlamamış mıydın benim PC çökmüştü sanki açıklamaya birkaç saat kala. Yanlış mı hatırlıyorum?Pandemi ile başladım ben. Benden önce Alpay yapmaya çalışmıştı
Evet o da pandemide oldu işte abi 114 ve 115 bendeydi sen konsept yapmak istiyorum diyip 16'yı ayarlamıştınSen benim yarışmayı tamamlamamış mıydın benim PC çökmüştü sanki açıklamaya birkaç saat kala. Yanlış mı hatırlıyorum?