- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komiksin sayın Cund
Ekli dosyayı görüntüle 124676
Senin bu iskandinav askindan dolayi onumuzdeki bes sene icinde kuzeyli bi kizla evlenip sari kafali mavi gozlu cocuklar yapmani bekliyorum.Adettendir
@Yasin Yıldırım
@Oktay Sönmezoğlu
@Uğur Bulut
@Ibrahim Özveren
@Furkan Korkmaz
@Abbas Y. Sever
yarına kadar süreniz var.
Katılmak isteyen diğer arkadaşlar da yarına kadar atabilirler şarkılarını
Ben sarışın ya da mavi gözlü olsam bu hayali yerine getirirdimSenin bu iskandinav askindan dolayi onumuzdeki bes sene icinde kuzeyli bi kizla evlenip sari kafali mavi gozlu cocuklar yapmani bekliyorum.
Attım ya sana sonuçlarıSonuçlar ne zaman açıklanır???
şampiyon olacaktın hanilist belli olunca random 7 kişiye şarkımı atacam 5er verseniz düşmem
Aldığım izlenim şampiyonluğa çok yakın olduğum yönündeAttım ya sana sonuçları![]()
Gönüllerin şampiyonusunAldığım izlenim şampiyonluğa çok yakın olduğum yönünde![]()
Napcan kendinle mi evlenicen?Ben sarışın ya da mavi gözlü olsam bu hayali yerine getirirdim![]()
5.sin şu an azerbaycandan 12 gelse max 4. olursun rtaşSonuçlar ne zaman açıklanır???
Abi çocuğun sarışın ve mavi gözlü olmasını büyük olaslıkla garanti altına almak için sarışın mavi kız yetmez benim de sarışın ve mavi gözlü olmam gerekir.Napcan kendinle mi evlenicen?
5.sin şu an azerbaycandan 12 gelse max 4. olursun rtaş
Sandıkta görüşeceğiz
bu şekil oy atıyorum kendime
Cok ciddisin. Izlandalilik var mi soyunda?Abi çocuğun sarışın ve mavi gözlü olmasını büyük olaslıkla garanti altına almak için sarışın mavi kız yetmez benim de sarışın ve mavi gözlü olmam gerekir.
NerdeeeeeCok ciddisin. Izlandalilik var mi soyunda?
katılmaktan vazgeçtim ahberd size iyi eğlencelerAdettendir
@Yasin Yıldırım
@Oktay Sönmezoğlu
@Uğur Bulut
@Ibrahim Özveren
@Furkan Korkmaz
@Abbas Y. Sever
yarına kadar süreniz var.
Katılmak isteyen diğer arkadaşlar da yarına kadar atabilirler şarkılarını