- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Mevcut tabi@Cihan Ağzıkara şarkı değiştirme hakkım mevcuttur değil mi
Salıya kadar her an değiştirebilirim güzel şarkılar çıkıyor karşıma

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevcut tabi@Cihan Ağzıkara şarkı değiştirme hakkım mevcuttur değil mi
Valla modum katılmak isterdim ama hiç anlamıyorum bu şarkı işindenKatılmazsan sana takdim edeceğimiz iskandinav dili ektedir
Ekli dosyayı görüntüle 124590
Değiştirme bence şu anki şarkın benim arkamdan 2.olur gibi@Cihan Ağzıkara şarkı değiştirme hakkım mevcuttur değil mi
Salıya kadar alabilirim abi parçalarıNe zaman gönderiyoruz parçaları ?
Neyinden anlamıyosunnValla modum katılmak isterdim ama hiç anlamıyorum bu şarkı işinden
Değiştirme bence şu anki şarkın benim arkamdan 2.olur gibi
Yav repertuarım geniş değil, arayacan bulacan uzun iş gibi. Ama sana söz veriyorum bi dahakine katılcamNeyinden anlamıyosunn
Bi dahakini antik diller yapıcam Sanskritçe şarkı ara da bulYav repertuarım geniş değil, arayacan bulacan uzun iş gibi. Ama sana söz veriyorum bi dahakine katılcam
Berhudar ol sayın modumBi dahakini antik diller yapıcam Sanskritçe şarkı ara da bul
orjinali baska dilde okup iskandinav dillerinde coverlanmış şarkılar oluyor mu?Katılmak isteyen, şarkı yollayacak olanlarrr
Şarkı iskandinav dili (ilk mesajda belirttiğim diller) olsun yeterorjinali baska dilde okup iskandinav dillerinde coverlanmış şarkılar oluyor mu?
katılırım o zaman.Şarkı iskandinav dili (ilk mesajda belirttiğim diller) olsun yeter
beni saydın mı renktas?Yanlış saymadıysam 27 kişi olmuş.
Bana 28'i verin bu iş huzur içinde çözülsün