Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdiden yapılacak bir düzenleme mağduriyetin önüne geçer istersen anket aç bu konuyla ilgiliSonradan karar vermedim ki başlangıçta belli küme düşme ve sınır.
Bu konu sabit küme düşme aktif ve 35 puanşimdiden yapılacak bir düzenleme mağduriyetin önüne geçer istersen anket aç bu konuyla ilgili
şimdiden yapılacak bir düzenleme mağduriyetin önüne geçer istersen anket aç bu konuyla ilgili
Olur görüşelimsandıkta görüşelim
cihan
neden kötü bir tercihle katıldın abisandıkta görüşelim
cihan
Kume dusen sayisi >=4 olursa sinir 25e insin daha az olursa ayni kalsin bunu simdiden belirleyelim yoksa cok kisi dusebilir sonradan degistirmesi hos olmazBu konu sabit küme düşme aktif ve 35 puan
27 kişi senin şarkını puanlayacak ortalama 2'şer puan alsan zaten sınırı çoktan geçiyosun. Niye bu kadar uzadı bu konuKume dusen sayisi >=4 olursa sinir 25e insin daha az olursa ayni kalsin bunu simdiden belirleyelim yoksa cok kisi dusebilir sonradan degistirmesi hos olmaz
neden kötü bir tercihle katıldın abi
kuşlar öttücihanmı dedi bunu
bence manyak şarkı harika
Fazla sayida kisinin dusmesini engellemeye calisiyorum bu dusme olayi revize edilmeli amac eglenmek sonucta odul tamam da ceza bence bu yarismanin ruhuna aykiri amac muzik olmali27 kişi senin şarkını puanlayacak ortalama 2'şer puan alsan zaten sınırı çoktan geçiyosun. Niye bu kadar uzadı bu konu
Ben yarışmayı trollemeye gelenleri engellemeye çalışıyorum hepsi o.Fazla sayida kisinin dusmesini engellemeye calisiyorum bu dusme olayi revize edilmeli amac eglenmek sonucta odul tamam da ceza bence bu yarismanin ruhuna aykiri amac muzik olmali
Benim sarki nasil youtubea scandinavian yazdim bir kac tane satranc videosundan sonra sonradan dinleyince bu ne lan dedigim bir sarkiyi attim pismanimkuşlar öttü
Kume dusurmenin mantigi trollemek isteyenler mi yaniBen yarışmayı trollemeye gelenleri engellemeye çalışıyorum hepsi o.
1 yarışmalık, bişey olmaz. Ayrıca o müdavimler güzel şarkı seçerlerKume dusurmenin mantigi trollemek isteyenler mi yani
Hmmmmm
1 tane troll dusurecegim diye 10 tane mudavimi men ediyorsun yani
Kime gore guzel?1 yarışmalık, bişey olmaz. Ayrıca o müdavimler güzel şarkı seçerler