- 20 Ağustos 2017
- 19.287
- 12.945
- 1.653
Kim dusunduyse cok zeki biri olmaliŞarkı sayısı fazla olduğu için böyle bi talep geldi anketi cevaplarsanız sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim dusunduyse cok zeki biri olmaliŞarkı sayısı fazla olduğu için böyle bi talep geldi anketi cevaplarsanız sevinirim.
pandemi sebebiyle küme düşmeyi kaldıralımKüme düşme var yani işin ucunda![]()
İlk mesajda yazdım okumuyorsunuuuuzpandemi sebebiyle küme düşmeyi kaldıralım
benim bundan haberim yoktu hazır değilim
35 puan çok fazlaymış 28 olsun
NoIsmimi degistirp ve baska avatar kullanarak katilabiliyormuyum kümeye düsersem?
35 puanı 27 rakipten alamıyorsanız ortada başka sıkıntı var demektirharika bir öneri
Bilirkişi raporu kabul ediyorum bunu35'ten aşağısı düşecekse 6 kişi falan düşer.![]()
Hakli davamizi sonuna kadar savunacagizBu sezon dusme kalksin
oylama yok mahir sandık sonuçlarını bekliyoruzŞu an oylama yapamıyor muyuz? Niye puanlama anketi kondu?
Talep geldi, şarkı sayısı fazla puanlama da artsın diye. Bireysel karar vermek yerine anket açtım karar sizin.Şu an oylama yapamıyor muyuz? Niye puanlama anketi kondu?
Modumuz yorulmasın eski usülŞarkı sayısı fazla olduğu için böyle bi talep geldi anketi cevaplarsanız sevinirim.
Matematiksel olarak bizi zor duruma dusurecek bir surec35'ten aşağısı düşecekse 6 kişi falan düşer.![]()
Sonradan karar vermedim ki başlangıçta belli küme düşme ve sınır.Matematiksel olarak bizi zor duruma dusurecek bir surec
Sonradan karar vermek spekulasyonlari beraberinde getirir ya sinir dussun ya da dusme kalksin cok fazla yarismaci var
eyvallah ama sana puan veremedim kbÇok güzel bir parça 12yi kaptı bile