130. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Konsept: İskandinav Dilleri | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Onur Koşar @Oktay Sönmezoğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz @Levent Akgün @Tahir Mahir Koç @Hayri Cund @Ekin Amad @Arif Doğan Karakaya @Yasin Kaçar @Yasin Yıldırım @Azra Akman @Murat Yanut @Uğur Bulut @Furkan Korkmaz @Tugay Elser @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren @Barış Savaş @Anıl Bunarcı @Kadir Ari @Ali Kemal @Aras Şimşek @Abbas Y. Sever @Tuna Köse @Emre Ersoy
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum 10-15 kişi çıkar dediğim yarışmaya tam 28 kişi katıldı. Araştırdınız uğraştınız şarkı buldunuz. Pek girmediğiniz bir alan olmasına rağmen (Levent abi hariç tabi) yaptınız eyvallah
@Levent Akgün abi seni kendi alanında çalım manyağı yapacağım hazır mısın

Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum 10-15 kişi çıkar dediğim yarışmaya tam 28 kişi katıldı. Araştırdınız uğraştınız şarkı buldunuz. Pek girmediğiniz bir alan olmasına rağmen (Levent abi hariç tabi) yaptınız eyvallah
Bu güzel konsept için ben teşekkür ederim. Emeğinize sağlık, güzel bir yarışma olacak! :hat:

Levent Abi'nin de İzlanda'da oturup İzlanda şarkıları dinlediğini düşünmüyorum. Adam fonda Ebru Gündeş, masada rakı İzlanda gecelerini geçirmiş gibime geldi.

Puanlama yapmakta oldukça zorlanacağım sanırım. Çok güzel bir playlist, tüm katılımcılara teşekkür ederim ve başarılar dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt