- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Küme düşme olacak abiKüme düşme olmasın ya. Bu konsepte katılma cesareti gösterdim ben. Korkup katılmayanlar var. Banene ya, düşersem de 131 e şarkı yollarım @Cihan Ağzıkara

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küme düşme olacak abiKüme düşme olmasın ya. Bu konsepte katılma cesareti gösterdim ben. Korkup katılmayanlar var. Banene ya, düşersem de 131 e şarkı yollarım @Cihan Ağzıkara
Guzel oneriBir kere de enstrüman yarışması yapalım yav
Kaç kişi düşüyor. Son 2 düşsün bari. Ben düşersem af falan ayarlarız bişey o zamanKüme düşme olacak abirekabet kavga kan gözyaşı istiyorum
![]()
Abi sınır 35 puanKaç kişi düşüyor. Son 2 düşsün bari. Ben düşersem af falan ayarlarız bişey o zaman![]()
biri benim 2 kişi kaldıAbi sınır 35 puan3 kişiden 12 alsan zaten yeter
![]()
3 kişiden puan alamam ki benAbi sınır 35 puan3 kişiden 12 alsan zaten yeter
![]()
ben yeni ayıktım @Cihan Ağzıkara oktay abim fena totem yapıyor3 kişiden puan alamam ki ben
Hayırlısı
Liste açıklanınca görürsünben yeni ayıktım @Cihan Ağzıkara oktay abim fena totem yapıyor
Beni katılmak mecburiyetinde bıraktılar.Ben o yüzden katılmadım.![]()
@Levent Akgün abi seni kendi alanında çalım manyağı yapacağım hazır mısın@Onur Koşar @Oktay Sönmezoğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz @Levent Akgün @Tahir Mahir Koç @Hayri Cund @Ekin Amad @Arif Doğan Karakaya @Yasin Kaçar @Yasin Yıldırım @Azra Akman @Murat Yanut @Uğur Bulut @Furkan Korkmaz @Tugay Elser @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren @Barış Savaş @Anıl Bunarcı @Kadir Ari @Ali Kemal @Aras Şimşek @Abbas Y. Sever @Tuna Köse @Emre Ersoy
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum 10-15 kişi çıkar dediğim yarışmaya tam 28 kişi katıldı. Araştırdınız uğraştınız şarkı buldunuz. Pek girmediğiniz bir alan olmasına rağmen (Levent abi hariç tabi) yaptınız eyvallah
Bu güzel konsept için ben teşekkür ederim. Emeğinize sağlık, güzel bir yarışma olacak!Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum 10-15 kişi çıkar dediğim yarışmaya tam 28 kişi katıldı. Araştırdınız uğraştınız şarkı buldunuz. Pek girmediğiniz bir alan olmasına rağmen (Levent abi hariç tabi) yaptınız eyvallah
playlist nerede modum@Onur Kosar @Oktay Sönmezoğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz @Levent Akgün @Tahir Mahir Koç @Hayri Cund @Ekin Amad @Arif Doğan Karakaya @Yasin Kaçar @Yasin Yıldırım @Azra Akman @Murat Yanut @Uğur Bulut @Furkan Korkmaz @Tugay Elser @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren @Barış Savaş @Anıl Bunarcı @Kadir Ari @Ali Kemal @Aras Şimşek @Abbas Y. Sever @Tuna Köse @Emre Ersoy
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum 10-15 kişi çıkar dediğim yarışmaya tam 28 kişi katıldı. Araştırdınız uğraştınız şarkı buldunuz. Pek girmediğiniz bir alan olmasına rağmen (Levent abi hariç tabi) yaptınız eyvallah
10 dk sonra sizlerleplaylist nerede modum
@Onur Kosar @Oktay Sönmezoğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz @Levent Akgün @Tahir Mahir Koç @Hayri Cund @Ekin Amad @Arif Doğan Karakaya @Yasin Kaçar @Yasin Yıldırım @Azra Akman @Murat Yanut @Uğur Bulut @Furkan Korkmaz @Tugay Elser @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren @Barış Savaş @Anıl Bunarcı @Kadir Ari @Ali Kemal @Aras Şimşek @Abbas Y. Sever @Tuna Köse @Emre Ersoy