Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.014
- 2.639
- 1.413
Yolladım puanlarımı hayırlı olsun tüm iskandinavya'ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğendim valla. Uzun zamandır en beğendiğim liste oldu. Hele ki bu kadar zor şarkı bulunan bir dil için bu liste enfes.Beğendin mi la cidden
Benim bildiğim milli içki olarak ünlenen Brennivin varmış ama alkol oranı da bir hayli fazlaymış@Levent Akgün oraların ünlü içkisi nedir? Sonuçlar açıklanırken onu içelim.
Aynen, mecbur yani. Fince tag bilmiyoruz kiListede sarki ararken benimde dinlediğim 7-8 şarkı var. Sanirim herkes YouTube ye aynı tagleri aratmış![]()
1 tane danca olması lazımdanca sarki goremedim uzucu
insan bir nephew falan koyar, bi magtens koridor koyar ne bileyim.
nop. norvecce onlar.1 tane danca olması lazım
Kimler yok kiKim Larsen yok :/
Kim Larsen was a heavy smoker, and he was critical of Danish anti-smoking laws. In August 2008, he paid for an advertising campaign which showed the text "Tillykke med rygeforbudet – Gesundheit macht frei !!!". The first sentence means "Congratulations on the smoking ban" in Danish, and the second sentence means "health makes free" in German (this is a reference to the Nazi phrase Arbeit macht frei). Claiming that smoking bans are made not to protect smokers, but non-smokers, Kim Larsen made a connection between smoking bans and Nazism.[7]Kimler yok ki
Kim Larsen was a heavy smoker, and he was critical of Danish anti-smoking laws. In August 2008, he paid for an advertising campaign which showed the text "Tillykke med rygeforbudet – Gesundheit macht frei !!!". The first sentence means "Congratulations on the smoking ban" in Danish, and the second sentence means "health makes free" in German (this is a reference to the Nazi phrase Arbeit macht frei). Claiming that smoking bans are made not to protect smokers, but non-smokers, Kim Larsen made a connection between smoking bans and Nazism.[7]
USTA
Ekli dosyayı görüntüle 124840
Usuyoruz reis.
11 yap rtaş gidişat öylepuanlamayı 12-10 mu 12-11 mi yapacaz?
12 için teşekkür ederim aras beyİki puanlama şekliyle de gönderdim puanlarımı. Tüm arkadaşlara başarılar. Gerçekten çok güzel bir liste olmuş, birçoğunu zaten dinliyordum. Benim için ayrı bir güzellikte geçiyor bu konsept. Emeğinize, ellerinize sağlık!![]()
![]()