130. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Konsept: İskandinav Dilleri | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
danca sarki goremedim uzucu
insan bir nephew falan koyar, bi magtens koridor koyar ne bileyim.

Nordik ve Kelt müziklerine aşığım ya dünyanın en güzel müzikleri olabilirler. Özellikle gaydanın sesi...

Kim Larsen was a heavy smoker, and he was critical of Danish anti-smoking laws. In August 2008, he paid for an advertising campaign which showed the text "Tillykke med rygeforbudet – Gesundheit macht frei !!!". The first sentence means "Congratulations on the smoking ban" in Danish, and the second sentence means "health makes free" in German (this is a reference to the Nazi phrase Arbeit macht frei). Claiming that smoking bans are made not to protect smokers, but non-smokers, Kim Larsen made a connection between smoking bans and Nazism.[7]

USTA

1622626236060.webp

Usuyoruz reis.

Kim Larsen was a heavy smoker, and he was critical of Danish anti-smoking laws. In August 2008, he paid for an advertising campaign which showed the text "Tillykke med rygeforbudet – Gesundheit macht frei !!!". The first sentence means "Congratulations on the smoking ban" in Danish, and the second sentence means "health makes free" in German (this is a reference to the Nazi phrase Arbeit macht frei). Claiming that smoking bans are made not to protect smokers, but non-smokers, Kim Larsen made a connection between smoking bans and Nazism.[7]

USTA

Ekli dosyayı görüntüle 124840

Usuyoruz reis.

Bu adam sigara disinda neler tüketmis acaba

Tahminime göre 1. olacak şarkıyı dinliyorum şu an
Kendi şarkım değil :asd:

İki puanlama şekliyle de gönderdim puanlarımı. Tüm arkadaşlara başarılar. Gerçekten çok güzel bir liste olmuş, birçoğunu zaten dinliyordum. Benim için ayrı bir güzellikte geçiyor bu konsept. Emeğinize, ellerinize sağlık! :hat: :tbr:

puanlarımızı gönderdik, bir şarkı var o birinci olur kulak aşinalığı vardır herkesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt