- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Yarın 12 ye kadar mühlet istesek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 saatlik liste için 48 saat verdim abiYarın 12 ye kadar mühlet istesek?
Yetiştirmeye çalışacağım.2 saatlik liste için 48 saat verdim abi
başarılar mahir bey umarım şarkıma puan verirsinizYetiştirmeye çalışacağım.
Öyle bişey olursa yıkarım masayı, yaşasın illegalite derimKüme düşmen hakkındaki görüşlerin ne abi
Üzgünüm ama ama realiteÖyle bişey olursa yıkarım masayı, yaşasın illegalite derim![]()
Düştüm sanırımÜzgünüm ama ama realite![]()
Hiç bilmiyorum inan ki arkaplanla uğraşıyorumDüştüm sanırımilk gelen sonuçlar nasıl
Yarın 12 ye kadar mühlet istesek?
ücret konusunda anlaşamadığımız için boş ithamlar dayı@Emre Ersoy yeğenim ismin rüşvet iddialarında geçiyor.Bu durum beni ziyadesiyle üzer.
@Ünsal Vardar sanırımDayı kim bu yakışıklı?
Ünsal beyi tanırım bu kadar yakışıklı değil
1 kere de mahmutluk yapma
Eurovision 100 den beri buradayım 2-3 tanesine katılmamışımdır. İlk kez böyle bir talepte bulundum.
Doğum günüm Hayri eve yeni geldim. Şimdi puan vermeye çalışacağım. Eleştirel bir mesaj atacağına doğum günümü tebrik et.
Eurovision 100 den beri buradayım 2-3 tanesine katılmamışımdır. İlk kez böyle bir talepte bulundum.
Doğum günüm Hayri eve yeni geldim. Şimdi puan vermeye çalışacağım. Eleştirel bir mesaj atacağına doğum günümü tebrik et.
Abi doğum günün kutlu olsunnEurovision 100 den beri buradayım 2-3 tanesine katılmamışımdır. İlk kez böyle bir talepte bulundum.