130. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Konsept: İskandinav Dilleri | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuçlar gelmeyecekse söyleyin de ona göre hareket edelim!!!

@Onur Kosar @Oktay Sönmezoğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz @Levent Akgün @Tahir Mahir Koç @Hayri Cund @Ekin Amad @Arif Doğan Karakaya @Yasin Kaçar @Yasin Yıldırım @Azra Akman @Murat Yanut @Uğur Bulut @Furkan Korkmaz @Tugay Elser @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren @Barış Savaş @Anıl Bunarcı @Kadir Ari @Ali Kemal @Aras Şimşek @Abbas Y. Sever @Tuna Köse @Emre Ersoy

Puanlama için son tarih dün gece yarısıydı. Süre bence yeterli olmasına rağmen, ki çoğunuz hızlıca attı, 3 kişi puanlarını yollamadı. 2 kişi de geç yolladı. Normal şartlarda direkt diskalifiye ederdim ancak hem küme düşme var hem de kişi sayısı fazla. Bu yüzden anket açacağım bu gece yarısına kadar oyların durumna göre bu 5 kişinin durumu netlik kazanacak. Kararı siz verin.

- Anketin süresi 24 saat olacak ama ben gece yarısına kadar geçerli tutacağım.
- 5 kişinin verdiği oylar geçersiz sayılacak.
- Hiç yollamayan 3 kişi puanlarını her ihtimale karşı bu gece yarısına kadar yollasın. Yine yollamazlarsa diskalifiye edilecekler.

@Onur Kosar @Oktay Sönmezoğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz @Levent Akgün @Tahir Mahir Koç @Hayri Cund @Ekin Amad @Arif Doğan Karakaya @Yasin Kaçar @Yasin Yıldırım @Azra Akman @Murat Yanut @Uğur Bulut @Furkan Korkmaz @Tugay Elser @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren @Barış Savaş @Anıl Bunarcı @Kadir Ari @Ali Kemal @Aras Şimşek @Abbas Y. Sever @Tuna Köse @Emre Ersoy

Puanlama için son tarih dün gece yarısıydı. Süre bence yeterli olmasına rağmen, ki çoğunuz hızlıca attı, 3 kişi puanlarını yollamadı. 2 kişi de geç yolladı. Normal şartlarda direkt diskalifiye ederdim ancak hem küme düşme var hem de kişi sayısı fazla. Bu yüzden anket açacağım bu gece yarısına kadar oyların durumna göre bu 5 kişinin durumu netlik kazanacak. Kararı siz verin.

- Anketin süresi 24 saat olacak ama ben gece yarısına kadar geçerli tutacağım.
- 5 kişinin verdiği oylar geçersiz sayılacak.
- Hiç yollamayan 3 kişi oylarını her ihtimale karşı bu gece yarısına kadar yollasın. Yine yollamazlarsa diskalifiye edilecekler.

Geç de olsa yollayanlar kabul edilebilir. Hiç göndermeyenler üzerine anket yapılabilir. Naçizane görüşüm budur.

Yollamayanlarin avantaji olmuyormu bu durumda? Adamlarin baskalarina verdigi puan olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt