- 1 Ağustos 2014
- 63.491
- 73.798
- 4.218
Puanlar tamam mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek tek bakıyorum bugünPuanlar tamam mı
Ustat senin gecen yarismadaki sarkiyi her gun dinliyorum 5 6kezSonuçlar gelmeyecekse söyleyin de ona göre hareket edelim!!!
Ustat senin gecen yarismadaki sarkiyi her gun dinliyorum 5 6kez
Ins bir gun sıkılıp birakirim
Onu açıklarım da abi başka bi konu var netleşsin öyle.Bugün açıklamayacaksan bari hangi şarkıyla kim katılmış onu açıkla @Cihan Ağzıkara affedelim seni![]()
jürü mü yoksaOnu açıklarım da abi başka bi konu var netleşsin öyle.
Yok jüri değil sizin kararınıza bırakacağım bir şey. Netleşsin açıklama yapıcamjürü mü yoksa![]()
Kume dusmeyle mi ilgili?Yok jüri değil sizin kararınıza bırakacağım bir şey. Netleşsin açıklama yapıcam
O net, küme düşme aktifKume dusme hususu netlesti mi?
O zaman siki tutunalimO net, küme düşme aktif
@Onur Kosar @Oktay Sönmezoğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz @Levent Akgün @Tahir Mahir Koç @Hayri Cund @Ekin Amad @Arif Doğan Karakaya @Yasin Kaçar @Yasin Yıldırım @Azra Akman @Murat Yanut @Uğur Bulut @Furkan Korkmaz @Tugay Elser @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren @Barış Savaş @Anıl Bunarcı @Kadir Ari @Ali Kemal @Aras Şimşek @Abbas Y. Sever @Tuna Köse @Emre Ersoy
Puanlama için son tarih dün gece yarısıydı. Süre bence yeterli olmasına rağmen, ki çoğunuz hızlıca attı, 3 kişi puanlarını yollamadı. 2 kişi de geç yolladı. Normal şartlarda direkt diskalifiye ederdim ancak hem küme düşme var hem de kişi sayısı fazla. Bu yüzden anket açacağım bu gece yarısına kadar oyların durumna göre bu 5 kişinin durumu netlik kazanacak. Kararı siz verin.
- Anketin süresi 24 saat olacak ama ben gece yarısına kadar geçerli tutacağım.
- 5 kişinin verdiği oylar geçersiz sayılacak.
- Hiç yollamayan 3 kişi oylarını her ihtimale karşı bu gece yarısına kadar yollasın. Yine yollamazlarsa diskalifiye edilecekler.