- 1 Ağustos 2009
- 45.379
- 44.084
- 4.258
Utanıyor olabilirler bilemezsin
Utanan adam buraya gelip mahçup bir şekilde söz hemen gönderiyorum kusura bakmayın filan derdi.
Kelle istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Utanıyor olabilirler bilemezsin
Geç yollayanlar için demiştim renktas. Hiç gondermeyenler çapraz atese atilmaliUtanan adam buraya gelip mahçup bir şekilde söz hemen gönderiyorum kusura bakmayın filan derdi.
Kelle istiyorum
sen karar ver biz begenmezsek tepki veririz zaten. sorumluluktan kaçmak galatasaraylıya yakışmaz.1-2 kişi olsa hiç anket açmam direkt keserim (örnekleri mevcut) ama ucu size dokunuyor 5 kişi küme düşmeyi net etkiler
Geç de olsa gönderenlere sözümüz yokGeç yollayanlar için demiştim renktas. Hiç gondermeyenler çapraz atese atilmali
Beynim yandı okurken."- 5 kişinin verdiği oylar geçersiz sayılacak.
- Hiç yollamayan 3 kişi puanlarını her ihtimale karşı bu gece yarısına kadar yollasın. Yine yollamazlarsa diskalifiye edilecekler."
Simdi o 5 gec yollayan kisi puanlarini 0:00 a kadar yollarsa, ve onlarin verdigi oylar gecersiz sayiliyorsa, onlar diskalife olmus sayiliyor diye birsey yazmiyorki orda?
Yani hem gec yollayip devam katiliyorlarsa, ve onlarin baskalarina verdigi puan gecerli sayilmiyorsa, onlar avantajli olmuyormu?
Onlardan biri 10 puan farkla 1. Olursa, ve 2. Siradaki kisiye 11-12 puan verdiyse ama o puanlar gecerli olmuyorsa, o kisi avantajli olmuyormu?
Çok kişinin canı yanacak öyle demokratik olsun yoksa adım diktaya çıkıyosen karar ver biz begenmezsek tepki veririz zaten. sorumluluktan kaçmak galatasaraylıya yakışmaz.
5 kişi isim isim ifşa edildi mi göremedim de kimlermiş?
ben yazdım geç gönderdim diye
şayet geç göndermeknen işleyişi aksattıysam tükürüğü hakederim
lakin ben bugün 5 sularında gönderdiğimde daha kimin gönderip göndermediği kontrol dahi edilmemişti
makul sürede gönderdim de dedim kendisine zira puanlama nasıl olsun anketi çarş akşamı 8 civarında nihayetlenmek üzerine programlanmıştı
yani şarkıları dinleyip göndermek içün 28 hrs
fakat nafile o yüzden 0 puan ve küme düşme ile cezalandırılmış bulunmaktayım, anket fln mühim değil
Ya organizatör ben değil miyimBize ne 131'den? Olmamis cocuga kaftan bicilmez. Bu yarismadan at gitsin. Degmez bu kadar dramaya. Hadi kardesim. On gun sure yarismami olur?
O zaman niye anket aciyon hemsehrim? Dedim ya senin bu iskandinav askin seni deli edecek. Git yerles oralara da sen de rahat et.biz de edelim.Ya organizatör ben değil miyim![]()
Bi gün mutlaka da konu o değil. 1-2 kişi olsa biliyosun acımadan çizerim. Anket açmasam bu sefer diktatör ilan ediyosunuzO zaman niye anket aciyon hemsehrim? Dedim ya senin bu iskandinav askin seni deli edecek. Git yerles oralara da sen de rahat et.biz de edelim.
Acımasız olmayalım Arif Bey. Gönül kapılarımızı acalimO zaman niye anket aciyon hemsehrim? Dedim ya senin bu iskandinav askin seni deli edecek. Git yerles oralara da sen de rahat et.biz de edelim.
Tamam sekerim de onumuzdeki yarismayi etkilemesine bi anlqm veremiyorum. Neyse verdik oyumuzu. Ama adam gec gonderdim haber de verdim diyo artik onu da hesaba kat yani.Bi gün mutlaka da konu o değil. 1-2 kişi olsa biliyosun acımadan çizerim. Anket açmasam bu sefer diktatör ilan ediyosunuz![]()
Galatasaray kin'dirAcımasız olmayalım Arif Bey. Gönül kapılarımızı acalim