- 1 Ağustos 2014
- 63.491
- 73.798
- 4.218
Kim yollamadıysa gece yarısına kadar yollasın bence
Devam edelim sonra da
Devam edelim sonra da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bi avantaj? Diskalifiye olacak 131'e katılamayacaklarYollamayanlarin avantaji olmuyormu bu durumda? Adamlarin baskalarina verdigi puan olmuyor.
Geç yollayanlar eksi puan alsinPuan göndermeyenler küme düşsün![]()
Iyi fikirPuan göndermeyenler küme düşsün![]()
Benim gözümde hepsi bir abi, o yüzden ayırmadım kararı siz verinGeç de olsa yollayanlar kabul edilebilir. Hiç göndermeyenler üzerine anket yapılabilir. Naçizane görüşüm budur.
yarısmayı organize eden sensin. her seye anket acmaya gerek yok. kararı sen ver, biz arkandayız.@Onur Kosar @Oktay Sönmezoğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz @Levent Akgün @Tahir Mahir Koç @Hayri Cund @Ekin Amad @Arif Doğan Karakaya @Yasin Kaçar @Yasin Yıldırım @Azra Akman @Murat Yanut @Uğur Bulut @Furkan Korkmaz @Tugay Elser @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren @Barış Savaş @Anıl Bunarcı @Kadir Ari @Ali Kemal @Aras Şimşek @Abbas Y. Sever @Tuna Köse @Emre Ersoy
Puanlama için son tarih dün gece yarısıydı. Süre bence yeterli olmasına rağmen, ki çoğunuz hızlıca attı, 3 kişi puanlarını yollamadı. 2 kişi de geç yolladı. Normal şartlarda direkt diskalifiye ederdim ancak hem küme düşme var hem de kişi sayısı fazla. Bu yüzden anket açacağım bu gece yarısına kadar oyların durumna göre bu 5 kişinin durumu netlik kazanacak. Kararı siz verin.
- Anketin süresi 24 saat olacak ama ben gece yarısına kadar geçerli tutacağım.
- 5 kişinin verdiği oylar geçersiz sayılacak.
- Hiç yollamayan 3 kişi puanlarını her ihtimale karşı bu gece yarısına kadar yollasın. Yine yollamazlarsa diskalifiye edilecekler.
1-2 kişi olsa hiç anket açmam direkt keserim (örnekleri mevcut) ama ucu size dokunuyor 5 kişi küme düşmeyi net etkileryarısmayı organize eden sensin. her seye anket acmaya gerek yok. kararı sen ver, biz arkandayız.
niye değişik oy veriyorsun o zamanArkadaşlar geç puan yollayanlari mahsur gorelim. Öbür yarismayida kapsıyor. Gscimbom vatandaşları merhametli insanlardir.
Sen benim dedigimi yap. Yaptigimi yapmaniye değişik oy veriyorsun o zaman![]()
Yüzlerine mi tukureceksin renkdas5 kişi isim isim ifşa edildi mi göremedim de kimlermiş?
Yüzlerine mi tukureceksin renkdas
Utanıyor olabilirler bilemezsinUtanacaklarını bilsem onu da yaparım
Nasıl bi avantaj? Diskalifiye olacak 131'e katılamayacaklar