130. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Konsept: İskandinav Dilleri | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim yollamadıysa gece yarısına kadar yollasın bence
Devam edelim sonra da

Tarafimiz belli

Puan gonderilmemesi sebebiyle kume dusme siniri da dusurulmeli haksizlik olmamasi icin

Rica ediyorum 3.seçenek sunmayın 2 seçenekten birini seçin gece yarısına kadar.

@Onur Kosar @Oktay Sönmezoğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz @Levent Akgün @Tahir Mahir Koç @Hayri Cund @Ekin Amad @Arif Doğan Karakaya @Yasin Kaçar @Yasin Yıldırım @Azra Akman @Murat Yanut @Uğur Bulut @Furkan Korkmaz @Tugay Elser @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren @Barış Savaş @Anıl Bunarcı @Kadir Ari @Ali Kemal @Aras Şimşek @Abbas Y. Sever @Tuna Köse @Emre Ersoy

Puanlama için son tarih dün gece yarısıydı. Süre bence yeterli olmasına rağmen, ki çoğunuz hızlıca attı, 3 kişi puanlarını yollamadı. 2 kişi de geç yolladı. Normal şartlarda direkt diskalifiye ederdim ancak hem küme düşme var hem de kişi sayısı fazla. Bu yüzden anket açacağım bu gece yarısına kadar oyların durumna göre bu 5 kişinin durumu netlik kazanacak. Kararı siz verin.

- Anketin süresi 24 saat olacak ama ben gece yarısına kadar geçerli tutacağım.
- 5 kişinin verdiği oylar geçersiz sayılacak.
- Hiç yollamayan 3 kişi puanlarını her ihtimale karşı bu gece yarısına kadar yollasın. Yine yollamazlarsa diskalifiye edilecekler.
yarısmayı organize eden sensin. her seye anket acmaya gerek yok. kararı sen ver, biz arkandayız.

yarısmayı organize eden sensin. her seye anket acmaya gerek yok. kararı sen ver, biz arkandayız.
1-2 kişi olsa hiç anket açmam direkt keserim (örnekleri mevcut) ama ucu size dokunuyor 5 kişi küme düşmeyi net etkiler

yollamayanlar arasinda Playoff oynansin kaybedenler küme düssün

5 kişi isim isim ifşa edildi mi göremedim de kimlermiş?

Nasıl bi avantaj? Diskalifiye olacak 131'e katılamayacaklar

"- 5 kişinin verdiği oylar geçersiz sayılacak.
- Hiç yollamayan 3 kişi puanlarını her ihtimale karşı bu gece yarısına kadar yollasın. Yine yollamazlarsa diskalifiye edilecekler."

Simdi o 5 gec yollayan kisi puanlarini 0:00 a kadar yollarsa, ve onlarin verdigi oylar gecersiz sayiliyorsa, onlar diskalife olmus sayiliyor diye birsey yazmiyorki orda?

Yani hem gec yollayip devam katiliyorlarsa, ve onlarin baskalarina verdigi puan gecerli sayilmiyorsa, onlar avantajli olmuyormu?

Onlardan biri 10 puan farkla 1. Olursa, ve 2. Siradaki kisiye 11-12 puan verdiyse ama o puanlar gecerli olmuyorsa, o kisi avantajli olmuyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt