- 1 Ağustos 2009
- 45.404
- 44.111
- 4.258
Ben hanıma şu Cansu Dere Türkiyenin en güzel kadını diyorum. Oo sen sarışın beğenmiyor muydun diyor?Öyle kıstaslarım yok be kanka
Realite budur. Anadolu çocuğu sarışın sever
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hanıma şu Cansu Dere Türkiyenin en güzel kadını diyorum. Oo sen sarışın beğenmiyor muydun diyor?Öyle kıstaslarım yok be kanka
Yem atıyo sana yem! Düşme bu numaralara şkjlvhjkchgxjfBen hanıma şu Cansu Dere Türkiyenin en güzel kadını diyorum. Oo sen sarışın beğenmiyor muydun diyor?
Realite budur. Anadolu çocuğu sarışın sever
Defterimi dürmesi yakındırYem atıyo sana yem! Düşme bu numaralara şkjlvhjkchgxjf
No, katılıyorsun.Dostlarimdan affımı isteyerek yarışmadan çekildiğimi belirtmek isterim. Maalesef katilamayacagim
Buna kendin karar verebileceğini mi düşündün doc?Dostlarimdan affımı isteyerek yarışmadan çekildiğimi belirtmek isterim. Maalesef katilamayacagim
sal üyeleri abiDilenci ya da anketör değilim İzlanda'ya gidicem bi yol parası![]()
Hep bu Onur yüzünden Emre ya ayarlarımı bozdusal üyeleri abi![]()
Hep bu Onur yüzünden Emre ya ayarlarımı bozdu
hoca bana taktı
@Hayri Cundşarkıları göndermeyen üyelerimiz son tarih yarın 20.00
Geliyor muPlaylist geliyor mu
Abi her şey konuştuğumuz gibi değil miPlaylist nereden geliyor kardeşim ? Ushuaia'dan mı geliyor. ?
pazar günü girmiş en son rtaşımız