- 28 Temmuz 2019
- 46.894
- 47.477
- 3.633
çarşamba 20.00Plist yok mu daha
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çarşamba 20.00Plist yok mu daha
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
gelmezseriiiiiiiiiiii
Varsa parçan hazırda yolla abi Emre'ye, kabul edersin di mi @Emre ErsoyAtlamışım ben bu yarışmayı, çok üzüldüm. Katılanlara başarılar dilerim. Zevkle takip edeceğim![]()
Hazır da yok, süre varsa hemen araştırayımVarsa parçan hazırda yolla abi Emre'ye, kabul edersin di mi @Emre Ersoy
Valla bana bildirim gelmedi. Şarkı gönderme süresi nedirOktay abim nerelerde ya diyordum
Çarşambaya kadar yolla abi alternatif de seç nolur nolmazHazır da yok, süre varsa hemen araştırayım![]()
@Emre Ersoy niye begeniyon la? Sonuncu olacagima dair bi garanti mi var? Arkamdan is mi ceviriyon?Sonuncu olacak hatta hic dinlenmeyecek most underrated parcayi gonderdim
Birden fazla enstrüman olabiliyor değil mi?sözsüz herhangi bir müzik remix olmasın da![]()
Flut olsun yeterBirden fazla enstrüman olabiliyor değil mi?
Hem flüt, hem piyano hem de keman olsa kabul olur mu? Emin olamadımFlut olsun yeter
Elle tutulup uflenen her sey makbul. Ses te cikariyosa harika olur. Islik misali.Hem flüt, hem piyano hem de keman olsa kabul olur mu? Emin olamadım
Yakında kokusu çıkar abi@Emre Ersoy niye begeniyon la? Sonuncu olacagima dair bi garanti mi var? Arkamdan is mi ceviriyon?
Modum, sana daha önce söz verdiğim üzere yarışma için @Emre Ersoy moda bi video gönderdim. Biraz geç kaldım ama bakalım kabul etcek mi.
Eğer başkası atmadıysa eder.Modum, sana daha önce söz verdiğim üzere yarışma için @Emre Ersoy moda bi video gönderdim. Biraz geç kaldım ama bakalım kabul etcek mi.