- 1 Ağustos 2009
- 45.380
- 44.084
- 4.258
Rocka metale laf eden adam bundan anlar diye süşünüAnladığımı nerden çıkardın lan![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rocka metale laf eden adam bundan anlar diye süşünüAnladığımı nerden çıkardın lan![]()
Rock'a hatta progressive metal'e laf etmem ama hard black vs metal çeşitlerine gerçekten düşmanım desem yeridir.Rocka metale laf eden adam bundan anlar diye süşünü![]()
Çağrıya 12 puan gitti demekBen de yolladım. 12 puan verirken inanılmaz bir karamsarlık yaşadım. Sonra emeğe ve adanmışlığa oy verdim. Selam olsun Üstad'a![]()
Müzik evrenseldirRock'a hatta progressive metal'e laf etmem ama hard black vs metal çeşitlerine gerçekten düşmanım desem yeridir.
2 gün sonra sonuçlar açıklanırken görücem bu lafını evrensel mi değil miMüzik evrenseldir
2 gün mü2 gün sonra sonuçlar açıklanırken görücem bu lafını evrensel mi değil mi![]()
Sağolasın üstatBen de yolladım. 12 puan verirken inanılmaz bir karamsarlık yaşadım. Sonra emeğe ve adanmışlığa oy verdim. Selam olsun Üstad'a![]()
Ben de yolladım. 12 puan verirken inanılmaz bir karamsarlık yaşadım. Sonra emeğe ve adanmışlığa oy verdim. Selam olsun Üstad'a![]()
Sağolasın üstat
boşa tartışmayın ikinize de 12 vermiş levent abi gönlü geniş adamınÜstada diyor.
Muhtemelen 12puanı ben aldım. En çok benimkisi bir üstad gibi görünmekte.bir ihtimal üstad olabilecek birisi daha var ona gitmiştir
Bunla katılsam zevkin doruklarına ulaşırdınız.
Asıl kıyamet puanlar açıklanınca kopmaya başlayacaktır.bu nasıl playlist diyen falan çıkmadı iyisiniz değil mi beyler
yarin saat kacta sonuclarGenel merkeze ilk tur sonuçları gelmeye başladı. Yakın bir mücadele var hem zirvede hem derinlerde
bu gece olsa mutlu olur muydunyarin saat kacta sonuclar
olurum bebegimbu gece olsa mutlu olur muydun
Hiç sanmıyorumBir şarkı var ki, bayıldım. Hatta 2 kez dinledim. Tam bir şaheser.
@Cihan Ağzıkara Senin şarkıyı buldum galiba.![]()