Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.245
- 18.249
- 1.998
Göreceğiz artık.Hiç sanmıyorum![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göreceğiz artık.Hiç sanmıyorum![]()
10 gün süre ver modumuzaYarin aciklanir diyenlere inanmiyoruz. Güvenimiz kalmadi.
5 gün icinde modumuzun listesi 10 gün icinde katilimcilarin listesi olusur mu10 gün süre ver modumuza
10 gün içerisinde hem listeler oluşacak hem de sonuçlar açıklanacak5 gün icinde modumuzun listesi 10 gün icinde katilimcilarin listesi olusur mu
Ben de yolluyorum birazdan.@Cenk Ekim ve @Ekin Amad saat 8 ye kadar atarsa bugün 9 da açıklayacağım.
Biraz geç açıkla beklentiyi yükseltiyon benim başım ağrıyo@Cenk Ekim ve @Ekin Amad saat 8 ye kadar atarsa bugün 9 da açıklayacağım.
haftasonu işim olmasaBiraz geç açıkla beklentiyi yükseltiyon benim başım ağrıyo![]()
Senden en az 8 puan bekliyorum ha, haberin olsun.Biraz geç açıkla beklentiyi yükseltiyon benim başım ağrıyo![]()
Napsın adam senin gibi günlerce süründürsün müBiraz geç açıkla beklentiyi yükseltiyon benim başım ağrıyo![]()
Zaten Hollanda da yasiyon. Beni huylandiriyorsun Mehmet yapmaolurum bebegim
bir saat icinde atacagım@Cenk Ekim ve @Ekin Amad saat 8 ye kadar atarsa bugün 9 da açıklayacağım.
Kaptın yine puanıBiraz geç açıkla beklentiyi yükseltiyon benim başım ağrıyo![]()
O kadar mı belli ya abi yanlış olmasınKaptın yine puanıKabak gibi belli senin parçan
![]()
Emre modum puanları sana özel mesajdan mı atıyoruz. Geç kaldığım için kusura bakma lütfen.@Cenk Ekim ve @Ekin Amad saat 8 ye kadar atarsa bugün 9 da açıklayacağım.