- 24 Mayıs 2009
- 18.538
- 19.973
- 2.273
Katılmazsan eğer beddua ederim üroloji doktoru olman için gerekirse 5 vakite başlarımTsm hiç anlamam
Pass
Türk metal musikisi yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmazsan eğer beddua ederim üroloji doktoru olman için gerekirse 5 vakite başlarımTsm hiç anlamam
Pass
Türk metal musikisi yapalım
Hiç katılmadım , nasıl oynanıyor bana anlat da katılayım@Umut Şimşek Kardomsuz yarışma olmaz![]()
Türk Sanat Müziği'nden 1 tane şarkı seçiyosun.O şarkıyı Cihan'a özelden mesaj atıyosun.Daha sonra o şarkı yarışmaya uygunsa veya değilse sana söylüyo.Uygun değilse değiştiriyosun.Sonra katılan herkesten şarkıları alıp liste yapıyo sen o listeden şarkıları dinleyip puanlıyosun.Puanlama için detaylar konunun girişinde kardoHiç katılmadım , nasıl oynanıyor bana anlat da katılayım
Yazabilirseniz beni de sevinirim.
Tamamdır , bakınayım.Türk Sanat Müziği'nden 1 tane şarkı seçiyosun.O şarkıyı Cihan'a özelden mesaj atıyosun.Daha sonra o şarkı yarışmaya uygunsa veya değilse sana söylüyo.Uygun değilse değiştiriyosun.Sonra katılan herkesten şarkıları alıp liste yapıyo sen o listeden şarkıları dinleyip puanlıyosun.Puanlama için detaylar konunun girişinde kardo![]()
nasıl yavHiç katılmadım , nasıl oynanıyor bana anlat da katılayım
Yazabilirseniz beni de sevinirim.
Hep oluyor bu yarışma , konusunu ana sayfada görüyorum ama hiç açmadım neredeysenasıl yav
Sen hiç yaşamamışsınTürk sanat müziği yok bende de
kaç kişi oldukSen hiç yaşamamışsın
Yanlış saymadıysam 14, @Onur Kara bi sağlamasını yapsana kankakaç kişi olduk
Müsait bir zamanda bakayım. 20 olursa başlayalım derimYanlış saymadıysam 14, @Onur Kara bi sağlamasını yapsana kanka
Ben pas.
5 vakit yorucu olmaz mı?Katılmazsan eğer beddua ederim üroloji doktoru olman için gerekirse 5 vakite başlarım