Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hepsini Cihana gonderdim o ben dağıtırım demişti oysa kiBenim bakiye aynı hala
İban ulaşmamış mi sana ??
Sonuçlar haftasonu üstat, öyle kalmış aklımda6 dakika sonra sonuçlar mı var ?
reis öyleyse niye burnun uzuyorrGSC Eurovision tarihinin görüp görebildiği en güzel puanlamayı az önce @Cihan Ağzıkara kardeşime yolladım.

Murat TimurAn itibariyle gscnin fikri hür vicdani hür üyelerinin ne kadar liyakatli seçimler yaptığını düşünürken yüreğim pırpır ederek uyuyacağım. Eğer puanlama liyakatsiz ise bir basın toplantısıyla Eurovisiondan affimi talep edip dışarıdan Eurovision çetesini çökertme girişimlerine başlayacağım
tüm şarkıları dinlerken en son şu şekil oldum
bana hitap eden bir list değildi puan verirken zorlandım
Gercek Eurovision'da herkes sevdigi sarkiya oy vermiyor ki.Herkes sevdiği şarkılara puan verdiğine dair şeref yemini etsin
Ahlaksız herif dediğim gibi 10 puan verdin değil mi eğer 12 Puan verirsen diğerlerinden dolayı anlaşılırSikorları yolladım
Ho
3 kişi kaldı sadece. Gün sonuna kadar, bu arkadaşların puanları gelecek ayrıca isteyen kendi puanlarında yine gün sonuna kadar değişiklik yapabilir. Pazar gecesi 21.00'da en kötü 22.00'da eğlencemiz başlar
Sen çok fenasın , orda bilgisayardan puanlara takla attırıp burda yalandan "sonuçlar gelsin artık" kolpasi. Ben yemem aslanımSonuçlar gelsin artık!!!
Ben yakalandım beyler siz devam edinSen çok fenasın , orda bilgisayardan puanlara takla attırıp burda yalandan "sonuçlar gelsin artık" kolpasi. Ben yemem aslanım