- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Bir tane olaysız günün yok. Polisler geldi mi evine?Filistin bu haldeyken nasıl yarışma yaptırıyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tane olaysız günün yok. Polisler geldi mi evine?Filistin bu haldeyken nasıl yarışma yaptırıyorsun?
Nasıl oy veriyoz ? Sandık yokmu
Harbiden bilmiyorum
@Feramuz Kayalar nasıl hackledin Azizin hesabını?Büyülenmiş gibi düştüm peşine
saçına gül takışına mest oldum
yetiştimde geçtim baktım yüzüne
baygın baygın bakışına mest oldum..
Yaşanmış günleri bir anda silipBen alp, nejat alp![]()
Yaşanmış günleri bir anda silip
Gülen gözlerine elvada diyip
Bütün sokakları ateşe verip
Yakarım bu şehri evlendiğin gün
Üstad, kimin hangi parça ile katıldığını sohbet dönmesi açısından paylaşsak mı? Puanlar açıklanasıya kadar malzememiz olurPuanlama sona ermiştir. Yeterli süre ve defaatle açıklamaya rağmen @Sıddık Saraylı belirtilen sürede puanlarını yollamadığı için diskalifiye edilmiştir.
Nasıl olsa artık puanlar yapıldı. Tabi kim hangi parçaya kaç puan verdiğini söylemeyecek açıklama yapılasıya kadar, o yasak devamÜstad, kimin hangi parça ile katıldığını sohbet dönmesi açısından paylaşsak mı? Puanlar açıklanasıya kadar malzememiz olurNasıl olsa artık puanlar yapıldı. Tabi kim hangi parçaya kaç puan verdiğini söylemeyecek açıklama yapılasıya kadar, o yasak devam
Doğru üstadım. Beklemek gerek biraz daha, tezlikten hep. Merak duygusuna yenik düştük.Sohbet dönerse puanlama da tahmin edilebilir olmaz mı?
Hem burada isim verilerek sarkilarin kotulenmesine ve oylarin etkilenmesine musade et, sonra kume dusurcem de. MaasAllah cok adaletlisin.40 puan altını küme düşürebiliriz. Troll savar bir önlem almak gerekiyor![]()
Eski Yunanin memleketindeyizNe diyeceğimi bilemiyorum. Bıyıklı sakallı avatarli renkdaslarim karşılıklı romantik şiirler okuyorlar birbirlerine
Tahmin oyunu yapabiliriz ama.. kimin hangi şarkıyla katıldığı noktasındaÜstad, kimin hangi parça ile katıldığını sohbet dönmesi açısından paylaşsak mı? Puanlar açıklanasıya kadar malzememiz olurNasıl olsa artık puanlar yapıldı. Tabi kim hangi parçaya kaç puan verdiğini söylemeyecek açıklama yapılasıya kadar, o yasak devam
BannaneeğeğeğeğeğeğeğegegegegGöbekli ablanın oynadığı kekeme şarkıcının söylediği şarkıyı atan arkadaş 24 kişinin hayatından caldigin o hazin 4 dk için mutlu musun ha?
Organizatörümüz ne diyecek bakalım bu konu için üstad; kendisine bağlanalımTahmin oyunu yapabiliriz ama.. kimin hangi şarkıyla katıldığı noktasında![]()