GSC Anket 134. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 135 İçin Anket Açıldı

135. Eurovision Konsepti Hangisi Olsun?

• İskandinav

Oy: 10 37,0%
  • Balkan

Oy: 17 63,0%

• Kullanılan toplam oy
    27
Bence benim şarkı belli oluyordur ya. Gerçi bana yorumlanabilecek üç-dört parça var :asd:

Bence benim şarkı belli oluyordur ya. Gerçi bana yorumlanabilecek üç-dört parça var :asd:

Ben forumda son sene öncesi çok da aktif olmadığım için insanların müzik zevkine tarzına falan pek hakim değilim ama geçen "mesela bunu da bir yarışmada keşfetmiştim" diyerek paylaştığın şarkıdan hareketle pek de güvenmediğim bir tahminim var.

Ben forumda son sene öncesi çok da aktif olmadığım için insanların müzik zevkine tarzına falan pek hakim değilim ama geçen "mesela bunu da bir yarışmada keşfetmiştim" diyerek paylaştığın şarkıdan hareketle pek de güvenmediğim bir tahminim var.
Hangi parçayı tahmin ettiğinize dair bir tahminim oluştu üstadım. Bakalım, sürpriz mi olacak yok ise tahmin ettiğiniz mi :think:

bugün günlerden dıp tıs dıp tıs

2 şekilde heyecanlı açıklanabilir, şarkı şarkı ya da kişi olarak

10. sıradaki falanca şarkı şu puanla
bir süre sonra 9. sıradaki şarkı bu puanla vs gibi

ya da
isim vermeden, mesela
1. üyenin puan listesi bu
bir süre sonra 2. üyenin puan listesi bu şeklinde, her mesaj sonrası güncel şarkı puanları da mesajda liste olarak güncellenir.

2 şekilde heyecanlı açıklanabilir, şarkı şarkı ya da kişi olarak

10. sıradaki falanca şarkı şu puanla
bir süre sonra 9. sıradaki şarkı bu puanla vs gibi

ya da
isim vermeden, mesela
1. üyenin puan listesi bu
bir süre sonra 2. üyenin puan listesi bu şeklinde, her mesaj sonrası güncel şarkı puanları da mesajda liste olarak güncellenir.
Ya bildiğin prodüksiyon kurdum Recep ne anlatıyorsun. 3 gün video yaptım sonuçlar için ben yav. :asd:

Sonuçlar bu gece açıklanacak.

Tecrübeliller bilir nasıl açıkladığımı. Ama madem talep var değerlendirelim. Her adayın paylaştığı puanlar tablo şeklinde sırayla verilecek ama aday ismi söylenmeyecek. Bir de böyle deneyelim.

Geri
Üst Alt