- 12 Haziran 2015
- 36.373
- 32.026
- 2.693
Bence benim şarkı belli oluyordur ya. Gerçi bana yorumlanabilecek üç-dört parça var 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bence benim şarkı belli oluyordur ya. Gerçi bana yorumlanabilecek üç-dört parça var![]()
of ooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffBence benim şarkı belli oluyordur ya. Gerçi bana yorumlanabilecek üç-dört parça var![]()
Hangi parçayı tahmin ettiğinize dair bir tahminim oluştu üstadım. Bakalım, sürpriz mi olacak yok ise tahmin ettiğiniz miBen forumda son sene öncesi çok da aktif olmadığım için insanların müzik zevkine tarzına falan pek hakim değilim ama geçen "mesela bunu da bir yarışmada keşfetmiştim" diyerek paylaştığın şarkıdan hareketle pek de güvenmediğim bir tahminim var.

Hangi parçayı tahmin ettiğinize dair bir tahminim oluştu üstadım. Bakalım, sürpriz mi olacak yok ise tahmin ettiğiniz mi![]()
Hiç belli olmaz üstadım. Eğer iş tahmin usulüne döner ise yarışmaya eğlence katacak gibi duruyor. İş organizatörümüz sevgili @Cihan Ağzıkara'daYukarıdaki mesaj da kafamı karıştırdı şimdi. Muhtemelen yanılıyorum zaten![]()
O tur bir tahmin yarismasinin birincisi olacagima yemin edebilirim ama ispatlayamamHiç belli olmaz üstadım. Eğer iş tahmin usulüne döner ise yarışmaya eğlence katacak gibi duruyor. İş organizatörümüz sevgili @Cihan Ağzıkara'da
Ya bildiğin prodüksiyon kurdum Recep ne anlatıyorsun. 3 gün video yaptım sonuçlar için ben yav.2 şekilde heyecanlı açıklanabilir, şarkı şarkı ya da kişi olarak
10. sıradaki falanca şarkı şu puanla
bir süre sonra 9. sıradaki şarkı bu puanla vs gibi
ya da
isim vermeden, mesela
1. üyenin puan listesi bu
bir süre sonra 2. üyenin puan listesi bu şeklinde, her mesaj sonrası güncel şarkı puanları da mesajda liste olarak güncellenir.

katıldığım son yarışma 2015 falandı şimdi nasıl bilmem.Ya bildiğin prodüksiyon kurdum Recep ne anlatıyorsun. 3 gün video yaptım sonuçlar için ben yav.![]()
Ondeyim
Allaaaaaaaaaahhhh