GSC Anket 134. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 135 İçin Anket Açıldı

135. Eurovision Konsepti Hangisi Olsun?

• İskandinav

Oy: 10 37,0%
  • Balkan

Oy: 17 63,0%

• Kullanılan toplam oy
    27
Hem burada isim verilerek sarkilarin kotulenmesine ve oylarin etkilenmesine musade et, sonra kume dusurcem de. MaasAllah cok adaletlisin.
Abi ben adaletli olduğuma dair bişey demedim ki. GSC'nin her zamanki hali neyi beğendiler de bugüne kadar bu şarkıları beğensinler :D

24 kişi puan verdi. 24'ünün de kendisini açık etmeyeceğine emin olabilsek yapılır

Puan sunumlarını isimleri vermeden yukarıda bir mesajımda uzunca yazdığım gibi yaparsan... Yani "şu üyenin oyları" diye değil de, "şu şarkıyı aday gösteren üyenin oyları" şeklinde açıklarsan, o sırada hem seçtikleri şarkıdan hem de verdikleri puandan tahminler döner... Özel bir oyun yapmamıza da gerek olmaz işte muhabbet dönmüş olur "bu kesin şu üye" falan diye... Bir yandan da "tahminde bulunmak serbest ama kimse kendini ve şarkısını belli etmesin" falan dersen genelde uyulur herhalde...

Aziz kacti, artik izlenmez. Lacivert diye renk mi olur her taraf ciyak ciyak.

Onurumun şarkısını tahmin edebilmek benim için büyük bir onur olur

İki güzel müzik dinleriz diye beklediğimiz yarışmada birisi saçma sapan sözleri bile anlaşılmayan garip bir şey göndermiş dalga geçer gibi. Belli bir barajı geçemeyenler trollediği için bence sonraki yarışmalara alınmamalı. Kulaklarım kanadı resmen.

bazı tepkileri görünce iyiki goygoy olsun diye seçtiğim şarkıyı yollamamışım - linç yermişiz :D

İki güzel müzik dinleriz diye beklediğimiz yarışmada birisi saçma sapan sözleri bile anlaşılmayan garip bir şey göndermiş dalga geçer gibi. Belli bir barajı geçemeyenler trollediği için bence sonraki yarışmalara alınmamalı. Kulaklarım kanadı resmen.
:D
Fatih Terim Ozan Tufan GIF - Fatih Terim Ozan Tufan Lordumelkor - Discover  & Share GIFs

şarkı sahipleri açıklansında kötü şarkıları seçenleri rencide edelim

Geri
Üst Alt