- 28 Temmuz 2019
- 46.894
- 47.477
- 3.633
Ne anlatıyorsun hoca hiç isyan etmiyorsun sen de onlardansın (londraki baronlar)6.olmuşum
beklemiyordum açıkçası
bu kadar yabancı şarkı görünce genel tercih yabancıya olur diye düşünüyordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlatıyorsun hoca hiç isyan etmiyorsun sen de onlardansın (londraki baronlar)6.olmuşum
beklemiyordum açıkçası
bu kadar yabancı şarkı görünce genel tercih yabancıya olur diye düşünüyordum
Üstad ikimiz de 50'şer puanda kalmışız. Kader ortaklığı etmişiz bu yarışmadaİki jüri üyesine beni koyu kırmızılıktan kurtardığı için teşekkür ediyorum.
3 puan fazla girmişsin bana 27 diye düzeltir misinToplam puanlar
Ekli dosyayı görüntüle 247427
Yerli parça asla düşünmezdim ağabey
Emeğine sağlık değerli dostum, özlemişim yarışmayı. Çok güzel bir yarışma idiYarışmaya katılan, yorumlayan, hatta ortalığı karıştırmaya çalışanlar dahil herkese teşekkür ediyorum. Renk kattınız.
Abi çok bariz olacaktı senin olduğunYav cihan niye herkesin gönderdiklerini paylaşmadın ? La 3 gün video için uğraştım ben yav![]()
Yarışmaya katılan, yorumlayan, hatta ortalığı karıştırmaya çalışanlar dahil herkese teşekkür ediyorum. Renk kattınız.
onada iddaalı şarkım varyerlivision yakında yabancı sevicilere yarışmaya bile almayacağız
Abi her zamanBana ortak bir organizatör bulursanız 135. yarışmayı düzenlerim.
hemen şimdi tadı damağımızda kaldıBana ortak bir organizatör bulursanız 135. yarışmayı düzenlerim.
yönetimi böyle mi temsil ettin27 puanla sonuncu olmuşum