GSC Anket 134. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 135 İçin Anket Açıldı

135. Eurovision Konsepti Hangisi Olsun?

• İskandinav

Oy: 10 37,0%
  • Balkan

Oy: 17 63,0%

• Kullanılan toplam oy
    27
Üstad ikimiz de 50'şer puanda kalmışız. Kader ortaklığı etmişiz bu yarışmada :hat:

Sağolasın. :hat: Geçen tahminim var demiştim ya senin şarkı için. Vallaha doğru etmişim tahmin :D

Bu arada seninki de çok sevdiğim bir şarkıdır. Canlı versiyon seçmesen benden 12 puan alırdın o şarkıyla :D (Biliyorum sondaki solo falan diyeceksin ama yine de ben studio'cuyum o şarkı için)

Yerli parça asla düşünmezdim ağabey
Kesin yabancı seçmişsindir diyordum
Rock-Metal üstadı olarak
24 sarkinin 20si super uyusuktu, benim secimim en hareketlisi idi. Youtubeda en cok izlenen yerli video arti sozler en az Sezen'in Tarkan icin yazdiklari kadar zeki. Ben muzikten anlamam zaten.

Tamam Cihan puanları toplayacak. Prodüksiyonu ben kuracağım. Skorları beraber açıklayacağız. Böyle değil tabi herkes bilecek ama bayramdan sonra :D

Arkadaşlar tebrik eden etmeyen yarışmaya katılan veya katılmayan sunan ve jürilere teşekkür ederim.4 kişi dışında tabii ki bu teşekkürlerin arasında.Güzel eğlendik.Böyle yarışmaların devamı olması güzel olur.Normalde herkesi alıntılayacaktım da baktım olmuyo site çöküyo gibi oldu :D Bu şampiyonluk kupası aşkımla bana gelsin. İyi geceler dilerim..

Geri
Üst Alt