- 28 Temmuz 2019
- 46.894
- 47.477
- 3.633
Bu benim ikinci sonunculuğum27 puanla sonuncu olmuşum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu benim ikinci sonunculuğum27 puanla sonuncu olmuşum
Bu benim ikinci sonunculuğum
Ben bu akşam yarışmayı 3 kere yaptım böyle bir organize kötülük görmedimyönetimi böyle mi temsil ettin
senin 3 puan doğru ben verdiydim 30 sun sende, benin listeyi aktarırken 5 ve 3 aynı yazmış cihanBu benim ikinci sonunculuğum
Üstad ikimiz de 50'şer puanda kalmışız. Kader ortaklığı etmişiz bu yarışmada![]()
24 sarkinin 20si super uyusuktu, benim secimim en hareketlisi idi. Youtubeda en cok izlenen yerli video arti sozler en az Sezen'in Tarkan icin yazdiklari kadar zeki. Ben muzikten anlamam zaten.Yerli parça asla düşünmezdim ağabey
Kesin yabancı seçmişsindir diyordum
Rock-Metal üstadı olarak
Ilk 5 girmissin son anda kutlarımKusura bakmayin sizide uzdum @Naci Liboş @Melih Sönmez
boyun eğmeHepinize iyi geceler
evet24 sarkinin 20si super uyusuktu, benim secimim en hareketlisi idi. Youtubeda en cok izlenen yerli video arti sozler en az Sezen'in Tarkan icin yazdiklari kadar zeki. Ben muzikten anlamam zaten.
Juriler olmsaydi sampiyondumIlk 5 girmissin son anda kutlarım
Küme düşenler diğer yarışmada jüri olsun27 puanla sonuncu olmuşum
Vara gidilsin ben bu rezillikte sonuncu olma gururunu taşıyacağımsenin 3 puan doğru ben verdiydim 30 sun sende, benin listeyi aktarırken 5 ve 3 aynı yazmış cihan
27 puanla sonuncu olmuşum
Yerli şarkılar arasında 3.olmuşum fakat küme düşmüşümToplam puanlar
Ekli dosyayı görüntüle 247427
Hocam ne anlatıyorsunYerli şarkılar arasında 3.olmuşum fakat küme düşmüşüm
Şeref madalyası olarak göğsümde taşırım