- 18 Mayıs 2011
- 50.600
- 53.662
- 4.463
Sevmezlerbravo
kadın yok
Türk
Efsane 1 isim
orasını burasını açmamış
LGBTlik yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevmezlerbravo
kadın yok
Türk
Efsane 1 isim
orasını burasını açmamış
LGBTlik yok
Üstad yarışmanın başında sadece gönüllere dokunmak; müzik zevkimi paylaşmak benim için tamam demiş idim, ben hep bu atmosferi ve eğlencesi için katıldım, bir çok güzel parça ile denk düştük; yine çok eğlenceli bir yarışmayı daha geride bıraktık. Çok teşekkür ederim puan içinEsenlikler dilerim üstadım
![]()
Büyük patlamışsın Murat Ünsal hadi ben hep sonuncu oluyordum bu gece daha mutlu yatacağımAslında zaman olsa daha farklı bir şarkı seçebilirdim
Son zamanlarda en çok dinlediğim şarkıyla katılmak istedim üstat
Kacinci oldun hocamÜstad yarışmanın başında sadece gönüllere dokunmak; müzik zevkimi paylaşmak benim için tamam demiş idim, ben hep bu atmosferi ve eğlencesi için katıldım, bir çok güzel parça ile denk düştük; yine çok eğlenceli bir yarışmayı daha geride bıraktık. Çok teşekkür ederim puan içinEsenlikler dilerim üstadım
![]()
Yani öğrenmiş oldun acı bir tecrübeyle, burada yerli parçayla hele Gülşen gibi ne idiğü belirsizle yarışmaya girilmez.Sonuncu geldigim icin incindim yaw
Teşekkür ederim @Cihan Ağzıkara Jüriler ve katilimcilara zevkli oldu güldük eğlendik ağladık
Yarışmamın sonuna final olarak CHAVO EL UZI sahneye çıkıyor hepinize iyi geceler
Şeren reyizin Bayhan gibi hipnotize edici bir etkisi olduğu için reyizbanger bangerin Kasım Şeren'i geçememesi peki
Keşke klibiyle paylaşsaydım
50 Puan ile küme hattının biraz üzerindeyimKacinci oldun hocam
Keşke ben de sana verseymişimPuanımı geri alırdım iyi ki paylaşmamışsın abi
50 Puan ile küme hattının biraz üzerindeyim![]()
Hangi parca senindi50 Puan ile küme hattının biraz üzerindeyim![]()