GSC Anket 134. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 135 İçin Anket Açıldı

135. Eurovision Konsepti Hangisi Olsun?

• İskandinav

Oy: 10 37,0%
  • Balkan

Oy: 17 63,0%

• Kullanılan toplam oy
    27
ben baya dalgaya aldım - ciddiye alayım mı o zaman ?
Üstad GSC Eurovision sayesinde epey güzel müzikler ile tanıştım, bu yarışmayı o yüzden çok seviyorum. Keza kendi sevdiğim bir parçayı da değerli üyeler ile paylaşmış oluyorum, ben hep böyle yaklaştım Esc'ye

Kaliteli bir müzikle katılacağından hiç şüphem yok üstad

Üstad GSC Eurovision sayesinde epey güzel müzikler ile tanıştım, bu yarışmayı o yüzden çok seviyorum. Keza kendi sevdiğim bir parçayı da değerli üyeler ile paylaşmış oluyorum, ben hep böyle yaklaştım Esc'ye

Kaliteli bir müzikle katılacağından hiç şüphem yok üstad
tamam - cihan admire düzgün bir şey gönderiyorum şimdi. 6 7 seçeneğim vardı - EuroVisionımsı tür karışımı bir şeye gidiyorum.

ilk yolladığıma laf ederdin :D

rtaşşş AI kreasyonu şarkılı bi org olursa hem org ederim hemde katılırım demiştim
Planlarımız arasında. Sana danışıcağım o konuda sıkıntı yok. Ama bu kadar ara vermişken ısınmak için bi serbest yarışma yapalım dedik

tamam - cihan admire düzgün bir şey gönderiyorum şimdi. 6 7 seçeneğim vardı - EuroVisionımsı tür karışımı bir şeye gidiyorum.

ilk yolladığıma laf ederdin :D
Estağfurullah üstad, o ne demek yahu

Katıldığın için teşekkür ederim asıl :love:

konsept yok denmiş ama galatasarayla doğrudan ya da dolaylı ilişkili şarkılar/marşlar yasak olmalı. örneğin mustafa sandal - beni ağlatma, aşkın olayım vs. vs.

Geri
Üst Alt