- 28 Temmuz 2019
- 46.894
- 47.477
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben baya dalgaya aldım - ciddiye alayım mı o zaman ?Ben yarışmaya daha çok farklı müzik zevkleri için katıldım hep. Çok da severek dinlediğim müzikler oldu, bu açıdan yeni müzikler keşfetmek epey keyifli oluyor
Üstad GSC Eurovision sayesinde epey güzel müzikler ile tanıştım, bu yarışmayı o yüzden çok seviyorum. Keza kendi sevdiğim bir parçayı da değerli üyeler ile paylaşmış oluyorum, ben hep böyle yaklaştım Esc'yeben baya dalgaya aldım - ciddiye alayım mı o zaman ?
Dun katilirim dedin bugun nooldu?
tamam - cihan admire düzgün bir şey gönderiyorum şimdi. 6 7 seçeneğim vardı - EuroVisionımsı tür karışımı bir şeye gidiyorum.Üstad GSC Eurovision sayesinde epey güzel müzikler ile tanıştım, bu yarışmayı o yüzden çok seviyorum. Keza kendi sevdiğim bir parçayı da değerli üyeler ile paylaşmış oluyorum, ben hep böyle yaklaştım Esc'ye
Kaliteli bir müzikle katılacağından hiç şüphem yok üstad
Planlarımız arasında. Sana danışıcağım o konuda sıkıntı yok. Ama bu kadar ara vermişken ısınmak için bi serbest yarışma yapalım dedikrtaşşş AI kreasyonu şarkılı bi org olursa hem org ederim hemde katılırım demiştim
bende ilk böyle sandım bunu - dediğin için erken kayıt ve az bir şey süre lazım,rtaşşş AI kreasyonu şarkılı bi org olursa hem org ederim hemde katılırım demiştim
aslan akbey döner yiyor
Yaw kanbersiz dugun, Ayri'siz örovizyon olmaz. Hadin beraber olsun.rtaşşş AI kreasyonu şarkılı bi org olursa hem org ederim hemde katılırım demiştim
Estağfurullah üstad, o ne demek yahutamam - cihan admire düzgün bir şey gönderiyorum şimdi. 6 7 seçeneğim vardı - EuroVisionımsı tür karışımı bir şeye gidiyorum.
ilk yolladığıma laf ederdin![]()
yok yok full cılkını çıkarmıştım - sonra revize ettim.Estağfurullah üstad, o ne demek yahu
Katıldığın için teşekkür ederim asıl![]()
Ulan altı üstü video Atacan hakan ne naz yapiyonBen katilmayim modum
Şike yapanın abvAllah razı olsun @Murat Ünsal 60 oldu