- 18 Mayıs 2011
- 50.601
- 53.664
- 4.463
şimdi 5 haizranda tüm şarkılar post edilip (kimden geldiği belli olmadan)
sonra jüri puan mı verecek ?
DM'ye gel bişi konusacaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi 5 haizranda tüm şarkılar post edilip (kimden geldiği belli olmadan)
sonra jüri puan mı verecek ?
Bende Oversize severim OnurummOversize severim KEMALİM
Zira kilo aldım
DM'ye gel bişi konusacaz
DM kutum boşŞike var
O nasıl kod kardeşimVay be bi ara müdavimiydim bu yarışmanın ama konseptsiz iş sevmiyorum koduma aykırı
Belli bi sınır içinde yarışmaya kodlu kodumO nasıl kod kardeşim
Sanada mi atiyoruz renkdas sarkilari. Sen mi sunacaksin puanlariŞarkı gönderimi safhası başladığını tekrar hatırlatalım.
Şarkıları göndermeyi unutmayalım lütfen.
İyi yarışmalar![]()
Yok yok hayır, konuyu güncellemek maksadı ile yazdım, ben de yarışmacıyım üstatSanada mi atiyoruz renkdas sarkilari. Sen mi sunacaksin puanlari
Şimdi ben şarkımı sana attım kanks sen de öğrenmiş oldunYok yok hayır, konuyu güncellemek maksadı ile yazdım, ben de yarışmacıyım üstat
Gündemi yanıltmayalım, böyle bir hadise gerçekleşmemiştirŞimdi ben şarkımı sana attım kanks sen de öğrenmiş oldunEn iyisi şarkımı değiştireyim ben kanks yav
![]()
Gördüğüm kadariyla bir Hatay simsari tarafından ayağın kaydirilmaya calisiliyorGündemi yanıltmayalım, böyle bir hadise gerçekleşmemiştir![]()
Anlım ak; içim rahat üstatGördüğüm kadariyla bir Hatay simsari tarafından ayağın kaydirilmaya calisiliyor
Hadise'nin şarkısıyla katıldığımı da dolaylı olarak anlatmışsın sen kanks yavGündemi yanıltmayalım, böyle bir hadise gerçekleşmemiştir![]()