- 3 Temmuz 2012
- 135.066
- 81.658
- 5.198
İlk diskalifiye haberi gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim şarkı değişimi mi gordunuz mu sayın juriSalı gece yarısına kadar şarkıları göndermeniz lazım. Listeyi Çarşamba günü yatınlayacağım.
Puanlarınız için de Cuma gece yarısına kadar süre var.
Cumartesi ya da pazar kazanan açıklanır
Liste dolu lakin şarkı gönderim süresi boyunca şarkısını göndermeyen olur ise yedek olarak katılım olabiliyor. Başlığı takip edebilirsiniz sayın modum, siz parçanızı hazır tutun derimListe dolmadi ise benide ekleyebilirsiniz
Herkes gönderdi mi hafız7 şarkı kaldı
@Arda Kerim
@Sıddık Saraylı
@Selim Aydemir
@Arif Doğan Karakaya
@Hamdi Coban
@Göktuğ Çakırlar
@Recep İçfındık
Aceleye gerek yok. Gönderenelere sesleniyorum şu an için siz de değiştirebilirsinz şarkılarınızı
Ben cihan admine şarkı attım. Dediğin gibi olursa yarisiriz.Liste dolu lakin şarkı gönderim süresi boyunca şarkısını göndermeyen olur ise yedek olarak katılım olabiliyor. Başlığı takip edebilirsiniz sayın modum, siz parçanızı hazır tutun derim
Gondersin o da yaw. The more the merrier demis atalarimiz.Liste dolu lakin şarkı gönderim süresi boyunca şarkısını göndermeyen olur ise yedek olarak katılım olabiliyor. Başlığı takip edebilirsiniz sayın modum, siz parçanızı hazır tutun derim
yarışmaya şimidien leke sürüldü...Zamaninda aydin kay ve atakan kenar ile birlikte şike döndürdügümüz yarisma
Msn’den haberleşiyorduk
Zamaninda aydin kay ve atakan kenar ile birlikte şike döndürdügümüz yarisma
Msn’den haberleşiyorduk
Selim'in nezarethaneden çıkmasını bekliyoz en son Transfermarkt'in Almanya şubesine saldırıda bulunmuştu da@Sıddık Saraylı göndermedi, @Selim Aydemir de karar kılmasını bekliyorum.
@Sıddık Saraylı atsana ulan şarkıyı dünyada bir sürü şarkı var. Son saniyeyi mi bekliyon@Sıddık Saraylı göndermedi, @Selim Aydemir de karar kılmasını bekliyorum.