- 12 Haziran 2015
- 33.234
- 26.218
- 2.533
Kanıt sunalım, spekülasyondan kaçınalımHadise'nin şarkısıyla katıldığımı da dolaylı olarak anlatmışsın sen kanks yav![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanıt sunalım, spekülasyondan kaçınalımHadise'nin şarkısıyla katıldığımı da dolaylı olarak anlatmışsın sen kanks yav![]()
Boyle kritersiz olunca kendi zevkimizden ziyade bariz oy vereceklerin zwvkine hitap etmek zorunda kalicaz. A.Koc'un kurekcileri pohpohlamasi gibi.Vay be bi ara müdavimiydim bu yarışmanın ama konseptsiz iş sevmiyorum koduma aykırı
Ekran videosu alalım o zaman kanksKanıt sunalım, spekülasyondan kaçınalım![]()
1 Yıl geçmiş üzerinden üstat, epey özlemiştim ben de yarışmayı. Bakalım merakla bekliyorum çalma listesiniEkran videosu alalım o zaman kanksŞaka 1 yana şu yarışmanın olması güzel oldu kanks yav
![]()
Genelde rastgele oluyordu; şöyle ki puanlama safhası bitesiye kadar kim hangi parça ile katıldığı belli olmuyor. Bu yüzden kimin hangi sırayla çalma listesinde yer alacağına dair kura çekimi olarak değil düzenleyen kişi inisiyatifinde bir sıra oluyor.Çalma listesi sırası kurayla belirlenmeli değil mi?
5 tane like veririm
Genelde rastgele oluyordu; şöyle ki puanlama safhası bitesiye kadar kim hangi parça ile katıldığı belli olmuyor. Bu yüzden kimin hangi sırayla çalma listesinde yer alacağına dair kura çekimi olarak değil düzenleyen kişi inisiyatifinde bir sıra oluyor.
Değerli ahbabım, peki süre ne zamana kadar, puanlama ve puanların açıklanması ile ilgili zaman çizelgesi var mıdır7 şarkı kaldı
@Arda Kerim
@Sıddık Saraylı
@Selim Aydemir
@Arif Doğan Karakaya
@Hamdi Coban
@Göktuğ Çakırlar
@Recep İçfındık
Aceleye gerek yok. Gönderenelere sesleniyorum şu an için siz de değiştirebilirsinz şarkılarınızı
Son gönderim zamanı ne zaman Cihan kardeşim7 şarkı kaldı
@Arda Kerim
@Sıddık Saraylı
@Selim Aydemir
@Arif Doğan Karakaya
@Hamdi Coban
@Göktuğ Çakırlar
@Recep İçfındık
Aceleye gerek yok. Gönderenelere sesleniyorum şu an için siz de değiştirebilirsinz şarkılarınızı
Ben de merak etmekteyim.Son gönderim zamanı ne zaman Cihan kardeşim![]()
Hayırdır beste mi yapıyon lan. Şarkı atSon gönderim zamanı ne zaman Cihan kardeşim![]()
Değerli ahbabım, peki süre ne zamana kadar, puanlama ve puanların açıklanması ile ilgili zaman çizelgesi var mıdır
Son gönderim zamanı ne zaman Cihan kardeşim![]()
Salı gece yarısına kadar şarkıları göndermeniz lazım. Listeyi Çarşamba günü yatınlayacağım.Ben de merak etmekteyim.