- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Benim 4 tane şampiyonluğum olduğunu biliyor muydun bu yarismadaBu yarışmaya en sevdiğim şarkılardan 1'iyle katıldım kazanma oranım 4.60![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim 4 tane şampiyonluğum olduğunu biliyor muydun bu yarismadaBu yarışmaya en sevdiğim şarkılardan 1'iyle katıldım kazanma oranım 4.60![]()
O kadar yarışma olmuş ki sen forum açıldığından beridir üyeymişsin bana göre az bile reis yavBenim 4 tane şampiyonluğum olduğunu biliyor muydun bu yarismada
Ulan sanki 12 senedir oynanıyor.O kadar yarışma olmuş ki sen forum açıldığından beridir üyeymişsin bana göre az bile reis yav![]()
@Hayri Cund ahbab, katılmayı düşünür müsünüz?
Canın sağ olsun değerli ahbertimpas geçeceğim değerli ahbertim
İstediğin şarkının youtube linkini bana özelden atıyorsun.Formatı biri açıklayabilir mi? Uzunca zamandır forumda aktif değildim. Belki katılabilirim. Herkes bir şarkı aday gösteriyordu galiba ama puanlama nasıl yapılıyordu? Sadece audio mu aday yapılıyor yoksa klip/canlı performans aday yapılırsa onlar da oylamada etkili oluyor mu? vs vs...
Katılcan mıBu ne la