Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parçanı tahmin ediyorum biraz, ama emin değilim tabiPuanlamaları gönderdik 1. olmak için beklemedeyiz an itibariyle biz yav![]()

OoooParçanı tahmin ediyorum biraz, ama emin değilim tabi![]()
Eğer tahmin ettiğim ise puan yok ama maalesef
Puanlamaları gönderdik 1. olmak için beklemedeyiz an itibariyle biz yav![]()
Puanlarını göndersene @Feramuz Kayalar
Bekle bekle bu ne be kardeşim
Önemli olan dostluklardır kanks yavEğer tahmin ettiğim ise puan yok ama maalesef![]()
Hadise ile katılayım dedim Hüsnü başkomiserim ama Cihan belli olur dedi o yüzden şarkıyı değiştim ben yavGülşen bangır bangirla ne gibi bir beklentin var Murat'ım
20 şarkıyı da ben sahiplendim ben bile bazen şarkımı karıştırıyom kanks yavİsim vermeyelim
Provokasyondan kaçınalım
Ama bence de senin şarkı net belliÖnemli olan dostluklardır kanks yav
Hadise ile katılayım dedim Hüsnü başkomiserim ama Cihan belli olur dedi o yüzden şarkıyı değiştim ben yav
20 şarkıyı da ben sahiplendim ben bile bazen şarkımı karıştırıyom kanks yav![]()

Paylaşmadım diyemem paylaşmışımdır o şarkıyı ben kanks yavAma bence de senin şarkı net belli
Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz başlığında
Klasik.. notuyla paylasmissin gibi hatta
Bir ara Ece Mumay çok dinliyordun sanki , devam mı yinePaylaşmadım diyemem paylaşmışımdır o şarkıyı ben kanks yav![]()
@Targutay Sabancı İcardi Metin 2 oynarken Targutay reisin isteğiyle açıyodum o şarkıları oradan takıldı bana da bu şarkılar kanks yavBir ara Ece Mumay çok dinliyordun sanki , devam mı yine
Mesela bu parça ile bir Gscimbom şarkı yarışmasında tanıştım. Çok beğenerek dinlerim o günden beridir. Bu yarışmayı o yüzden değerli buluyorum