GSC Anket 134. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 135 İçin Anket Açıldı

135. Eurovision Konsepti Hangisi Olsun?

• İskandinav

Oy: 10 37,0%
  • Balkan

Oy: 17 63,0%

• Kullanılan toplam oy
    27
Son dönemde en çok dinlediğim kişi Alan Parsons. Tüm albümlerini baştan aşağı hatim ettim. Tam da bu dönemde seçki olarak karşıma çıkınca baya şaşırdım. Çok özel bir adam, çok özel eserleri var. Ama bu yarışma için biraz sakin kalmış bu parça. Ben olsam Games People Play'i seçerdim. :hat:

O da güzel ama çok aşırı sevdiğim bir parça değil. En sevdiklerimden birine gideyim dedim. Hem slow kısımları var hem gitar solosu var, rock sevenlerden oylar gelir üç beş dedim. Ben de aslında ağır kaçar mı diye düşünmüştüm ama listeyi görünce slow şarkılar da hiç az değil gibi geldi bana. Cat Stevens, Joan Baez falan... Ondan azıcık ümitlenmiştim az daha yüksek puan almak konusunda, ama sonuçta sen ve seni jüri yapanların sayesinde büyük rezaletten kurtulduk. 23 yarışmacı 22 puan vermişti. Senden 20, diğer bir jüriden 8 aldık da düzlüğe çıktık :D

Cihancim çok teşekkürler desteklerin için, ama gsc iskankinava soğuk baktı😄

Seninki de güzel şarkıymış bu arada. Ben de 8 verdim. 1-2 önceden de bilip sevdiğim şarkıya kıyamadığım için 3. sıraya koyabildim ama bu yarışmadan yeni bir şarkı kazandıran da sen oldun bana. Arada dinlerim bundan sonra. Belki bir tık daha kaliteli kayıtlı prodüksiyonu yüksek versiyon olsa daha da yüksek puan alırdın gibi geliyor.

kimden ne puan aldığımızı göremememizin amacı nedir acaba

Ya ben başta birkaç kişi Cihan'a baştan gizli olup sonra açıklansın dedik de... Kast ettiğimiz bu değildi, baştan üye adıyla değil de, aday şarkı adıyla puanlar verilsin dedik. Yani X şarkıyı aday gösteren kullanıcı şu puanları verdi gibisinden... Sonra şarkıların kimin olduğu açıklanınca puanların kimin olduğu da ortaya çıkmış olacaktı... Ama Cihan yoldaydı bugün, herhalde o iş biraz aceleye gelince böyle sanki komple gizli gibi oldu... Tam kafamızdaki gibi olmadı... Kasıtlı bir gizlilik değildir diye düşünüyorum...

Ben de musadenizle "bodrum kati" konusmasi yapmak istiyorum.

Garanticiligi birakalim arkadaslar. Sig denizlerden cikip artik derinlere gidin. Yoksa hep ayni hep ayni kalenin onune otobus cekmis Movinyo gibi cagdisi kalip en sonunda da fener gibi zihni korelmis bi klube gidersiniz. Selametle.

Geri
Üst Alt