GSC Anket 134. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 135 İçin Anket Açıldı

135. Eurovision Konsepti Hangisi Olsun?

• İskandinav

Oy: 10 37,0%
  • Balkan

Oy: 17 63,0%

• Kullanılan toplam oy
    27
Seninki de güzel şarkıymış bu arada. Ben de 8 verdim. 1-2 önceden de bilip sevdiğim şarkıya kıyamadığım için 3. sıraya koyabildim ama bu yarışmadan yeni bir şarkı kazandıran da sen oldun bana. Arada dinlerim bundan sonra. Belki bir tık daha kaliteli kayıtlı prodüksiyonu yüksek versiyon olsa daha da yüksek puan alırdın gibi geliyor.
O aslında yerel folk müzik. Birçok sanatçı eski veya yeni söylüyor, ama kadının sesi diğerlerine oranla daha güzel geldiği için bu versiyonunu atmıştım. Çok teşekkür ederim bu güzel yorum icin

@Cihan Ağzıkara emeklerin için çok teşekkür ederim, gerçekten güzel bir yarismaydi. Şakasına kumpas vs yazdığım 1-2 mesaj vardı umarım ciddiye almamissindir. Şansıma katıldığım bütün eurovisionlarda düzenleyen sendin, gayet keyifli idi her biri. Tekrardan emeğine sağlık güzel dostum.

Laura Branigan’a yüksek oy çıkması çok klasik olmuş. Herkes kolaya kaçmış. Ben kaç vermiştim acaba? Umarım 12 vermemişimdir

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt