Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O aslında yerel folk müzik. Birçok sanatçı eski veya yeni söylüyor, ama kadının sesi diğerlerine oranla daha güzel geldiği için bu versiyonunu atmıştım. Çok teşekkür ederim bu güzel yorum icinSeninki de güzel şarkıymış bu arada. Ben de 8 verdim. 1-2 önceden de bilip sevdiğim şarkıya kıyamadığım için 3. sıraya koyabildim ama bu yarışmadan yeni bir şarkı kazandıran da sen oldun bana. Arada dinlerim bundan sonra. Belki bir tık daha kaliteli kayıtlı prodüksiyonu yüksek versiyon olsa daha da yüksek puan alırdın gibi geliyor.
#Hedef2 diyelim yav
İskandinav turuna varım derimLevent abinin organizasyonuna kadar hızlı bi İskandinav Turu yapsak? Ya da yapay zeka isteyenler var mı??
Yapay zeka müthiş olurLevent abinin organizasyonuna kadar hızlı bi İskandinav Turu yapsak? Ya da yapay zeka isteyenler var mı??
yapay zekaya şarkı mı yazdıracaksınızYapay zeka müthiş olur
yapay zekaya şarkı mı yazdıracaksınız
Laura Abla getir götürümü yaparoha çok iyi![]()
12 Cat StevenLaura Branigan’a yüksek oy çıkması çok klasik olmuş. Herkes kolaya kaçmış. Ben kaç vermiştim acaba? Umarım 12 vermemişimdir
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Iyi yapmisim, sarkiyi sevmeme ragmen 12 veresim gelmemisti.12 Cat Steven
8 Laura verdin
Güzel 1 şampiyonluktu Kemal'imeee kim kazandı?