- 3 Haziran 2015
- 54.392
- 62.631
- 3.963
Sektir Sektir Bay Bay diye bir Balkan parçası vardı nasıl seçilmemiş mucizeşarkılar fena degil
insallah anamıza kufretmiyorlardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sektir Sektir Bay Bay diye bir Balkan parçası vardı nasıl seçilmemiş mucizeşarkılar fena degil
insallah anamıza kufretmiyorlardır
Standard puanlama abi kendi şarkıların hariçPuanlama nasıl olacak reisler? 2ser kez mi puanlayacagiz?
herkesin 2 şarksı var zaten yav bence cihan'a bu kadar yüklenmemek lazım
Siz düz puanlayın gerekirse ben ayar çekerim
Doğru aslında şöyle tam ifade edememişim, çok parça olduğu için 12 den değil de 24'ten başlatsak mı diye düşündümherkesin 2 şarksı var zaten yav bence cihan'a bu kadar yüklenmemek lazım
adam balkan kelimesini duymak istemez 1 sene falan![]()
Sikter sikter dinleyinSikter mi
Lan yuhDoğru aslında şöyle tam ifade edememişim, çok parça olduğu için 12 den değil de 24'ten başlatsak mı diye düşündüm
24
20
18
16
14
12
10
8
7
6
5
4
3
2
1
@Cihan Ağzıkara
Çook beğendiğim ve hatta aslında katılsam mı dediğim bir parça ile katılmış bir kişi. Aldı benden epey yüksek puanı. Tercihi için teşekkürler.
var yav listede olmaz mıSektir Sektir Bay Bay diye bir Balkan parçası vardı nasıl seçilmemiş mucize
Ayarladım ben, üstada yardımcı olalım@Cihan Ağzıkara Playlisti ilk sayfada sabitlersen iyi olur çok fazla şarkı var ara vererek dinlemek zorunda kalıyoruz. Doğru sayfayi bulamadım
Sagol rengimAyarladım ben, üstada yardımcı olalım
Sen bu spekülasyonculara ne bakıyosun direkt bana sorsaydın ya abi.Turkce sarki yok dediniz. Kandirdiniz beni