135. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Mehmetoğlu

Şöyle yapıcam. F1 mantığı gibi. Bİ sürücüler (şarkılar) sıralaması bi de markalar (katılımcılar) sıralaması

Bence en ideal çözüm bu olmuş, gayet güzel duruyor. Bu olay tutarsa sanki diğer yarışmalarda da denenebilir, ne dersin ahbab?

ben olsam 2 şarkı olduğu için ortalamasını alırdım - gerçi cihan admirin fikirde enteresan

İskandinav için parçam şimdiden hazır :asd:
kapışırız.

ben olsam 2 şarkı olduğu için ortalamasını alırdım - gerçi cihan admirin fikirde enteresan
Üstad buralarda değildim, konuyu takip edemedim, sizin öneriyi görmemiş idim
F1 olayı bir tık uğraştırıcı olsa da heyecan katar gibi geldi bana
Büyük bir keyif ile üstadım, İskandinav eserleri beğenirim, farklı yorumlar dinlemek güzel olacak benim için :love:

yahu niye ültimatom istiyorsunuz ki bi tuvalet seansında iki şarkı seçip yollayın gitsin işte yaw

yollamayan kim kaldı ki ?

Şarkı yarışması mı yapıyoz defile mi düzenliyoz anlamadım. Herkes şarkı sözleri yabancı diye dayamış görsel şöleni.

Merak ediyorum gerçekten çalma listesini. Balkan dediğimiz vakit Slav olmayan Arnavut-Yunan ve Rumen var. Bakalım tercihler neler olmuş.

Pek dinlediğim tarz değildir ama nadiren olsa da farklı şeyler dinlemeyi severim. Bu parça mesela Arnavutça. İlk başlarda haksız rekabet dememin sebebi ben zaten gündelik dinliyorum Balkanları. :asd:

Tabi yarışma farklı bir olay, o an katılımcılar sevmez sonuncu da olabilirsin :ROFLMAO:

Bu katıldığım şarkının Arnavutça olduğu anlamına gelmiyor bu arada belirtmiş olayım, yarışmaya tesiri yok.

Geri
Üst Alt