- 12 Haziran 2015
- 33.166
- 26.120
- 2.533
Niçün üstadbu yarısma iptal edilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niçün üstadbu yarısma iptal edilmeli
milli araNiçün üstad
Eğlenceli oluyor ya, milli maç denk gelmeden çözülür bence puanlama. Maç gününe kadar boşluk oluyormilli ara
Şu Balkan meretini bi bitirelim iskandinav'a kendimizi bi atalımBence en ideal çözüm bu olmuş, gayet güzel duruyor. Bu olay tutarsa sanki diğer yarışmalarda da denenebilir, ne dersin ahbab?
İskandinav için parçam şimdiden hazırŞu Balkan meretini bi bitirelim iskandinav'a kendimizi bi atalım![]()
Şöyle yapıcam. F1 mantığı gibi. Bİ sürücüler (şarkılar) sıralaması bi de markalar (katılımcılar) sıralaması
Bence en ideal çözüm bu olmuş, gayet güzel duruyor. Bu olay tutarsa sanki diğer yarışmalarda da denenebilir, ne dersin ahbab?
kapışırız.İskandinav için parçam şimdiden hazır![]()
Üstad buralarda değildim, konuyu takip edemedim, sizin öneriyi görmemiş idimben olsam 2 şarkı olduğu için ortalamasını alırdım - gerçi cihan admirin fikirde enteresan
Büyük bir keyif ile üstadım, İskandinav eserleri beğenirim, farklı yorumlar dinlemek güzel olacak benim içinkapışırız.
benim ikinci şarkıyı zınk diye bilcen.Merak ediyorum gerçekten çalma listesini. Balkan dediğimiz vakit Slav olmayan Arnavut-Yunan ve Rumen var. Bakalım tercihler neler olmuş.
Bakalım benim parçalar anlaşılacak mıbenim ikinci şarkıyı zınk diye bilcen.