- 3 Haziran 2015
- 54.392
- 62.630
- 3.963
Gönder gitsinson durum nedir 2 şarkı mı gönderiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gönder gitsinson durum nedir 2 şarkı mı gönderiyoruz
biraz bakınırken Banger Banger'ın baya baya balkan versiyonunu buldum ama unuttum nerdeBalkan kizlari MaasAllah
bu orjinal bir iş - söz yazma melodi kısmıyla sınanırız - ama önemli kural bence yrışma düzenlenirken aynı sitenin kullanılması gerekir düşüncesindeyim. o belli olmalı başlık dahilinde mesela.Bikmadinizmi hala milletin sarkilari ile yarismaya? Nerde benim ilk yapay zeka Eurovision sarki yarismam?
Balkana adam bulamadık sistem değiştirdik senin yapay zekaya kaç kişi gelecek acabaBikmadinizmi hala milletin sarkilari ile yarismaya? Nerde benim ilk yapay zeka Eurovision sarki yarismam?
Yeni heycan olur, sira disi yarisma olur, ilgi ceker bagimlilik yapar. Yeter ki yol verilsin.Balkana adam bulamadık sistem değiştirdik senin yapay zekaya kaç kişi gelecek acaba
Sarkilari ne zamana kadar istiyorsun?@Göktuğ Çakırlar
@Can Erden
@Onur Üründül
@Kolpa Kemal Kürek
@Mehmet Mehmetoglu
@Murat Ünsal
@Murat Durmaz
@Murat Yanut
@Ata B. Oğuz
@Furkan Korkmaz
@Berk Can
@Selim Aydemir
@Barış Savaş
@Veli Baltacı
@Selçuk Sarı
@Arif Doğan Karakaya
Herkes için 2 şarkı gönderimi uygun mudur?
Şöyle yapıcam. F1 mantığı gibi. Bİ sürücüler (şarkılar) sıralaması bi de markalar (katılımcılar) sıralamasıŞimdi her iki parça total puan mı alacak yoksa ayrı ayrı mı yarışacaklar. Yani diyelim totalde 50 puan aldım ancak birisi 30 aldı diğeri 20. Geçerli puan 50 ile mi yoksa 30 ile mi sıralanacak 1,2,3 diye
Bence en ideal çözüm bu olmuş, gayet güzel duruyor. Bu olay tutarsa sanki diğer yarışmalarda da denenebilir, ne dersin ahbab?Şöyle yapıcam. F1 mantığı gibi. Bİ sürücüler (şarkılar) sıralaması bi de markalar (katılımcılar) sıralaması