- 12 Haziran 2015
- 33.134
- 26.073
- 2.533
Metal/Rock ile hep orta sıradayım. Nasıl olacak bu iş
İskandinav konseptine yine metal ile katılacaktım. Aşikar ediyorum zira katılmayacağım gibi çünkü 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman bitecek bu eskideki meshur dizilerden medet ummak?Jarnana benim şarkı reis yav![]()
Dragonforce'lar mı yağacaktıMetal/Rock ile hep orta sıradayım. Nasıl olacak bu işİskandinav konseptine yine metal ile katılacaktım. Aşikar ediyorum zira katılmayacağım gibi çünkü
![]()
Geçen puan vermedim şampiyon oldun şimdi puan verdim olamamissinÖyle de 1 Puan bile vermePuan verseydin de şampiyon olaydık kanks yav
![]()
Eski diziler filmler güzel reis yavNe zaman bitecek bu eskideki meshur dizilerden medet ummak?![]()
Göktuğ bey geçen sizi kirdiysam özür dilerim efendimNe zaman bitecek bu eskideki meshur dizilerden medet ummak?![]()
12 Puan grubundan geri seni çıkaralımGeçen puan vermedim şampiyon oldum şimdi puan verdim olamamissin
Metal/Rock ile hep orta sıradayım. Nasıl olacak bu işİskandinav konseptine yine metal ile katılacaktım. Aşikar ediyorum zira katılmayacağım gibi çünkü
![]()
Bu parça ile katılacaktım üstadDragonforce'lar mı yağacaktı
valla yarı çıplak abla buldun mu istediği kadar böğürsün kazanır ata bey
Aynı kararı paylaşıyorum ahbabımMetal/Rock ile hep orta sıradayım. Nasıl olacak bu işİskandinav konseptine yine metal ile katılacaktım. Aşikar ediyorum zira katılmayacağım gibi çünkü
![]()
sapık dolu dostumforum neden böyle?
Bu parça ile katılacaktım üstad
Gercek sampiyonun ben oldugum gercegini degistirmiyor! Cekil kenara sen bakayimÇekilin müzüğün ustası geldi
o iş tam tersi ama işte fark biraz ordaCandan Erçetin 2. olmuş.