- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Bence senin şarkılar zirveyi zorlayacak.Öyle kötü şarkı ki, ismine cihanla konuşmamız bakmazsam eğer yanlışlıkla puan falan verebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence senin şarkılar zirveyi zorlayacak.Öyle kötü şarkı ki, ismine cihanla konuşmamız bakmazsam eğer yanlışlıkla puan falan verebilirim.
Abi 42 şarkı var o yüzden 12 şarkı yapalım dedim. Bazı şarkılara çok ayıp olacak11 ve 9 puanı çıkaralım yaTaslak epey zorlayacak yoksa. @Cihan Ağzıkara
TSM'de hedefim 84 şarkıÇoook şarkı var
Aslında 21 kişi birer şarkı da olurmuş sanki
Ben daha az kişiyiz diye düşünmüştüm
TSM'de hedefim 84 şarkı
Unsalcim sana muz diyenleri her daim kinadim biliyorsun durumuJüri imişim
Ekstra puanlarınız bende
Bu demek oluyor ki :-)
Yalnız olmaz ama olurda tesadüfen şampiyon olur isemHer şey ayarlandığı gibi reis yavÖnce Ata şampiyon yapılacak daha sonrasında ise sende sıra yav
![]()
Eyvah ki ne eyvahYalnız olmaz ama olurda tesadüfen şampiyon olur isem![]()
Bir meslektasin olarak o WhatsApp grubuna beni almamani kinarim o vakit AtacımYalnız olmaz ama olurda tesadüfen şampiyon olur isem![]()
Bir meslektasin olarak o WhatsApp grubuna beni almamani kinarim o vakit Atacım![]()
Müthiş olur bence kanks yavYalnız olmaz ama olurda tesadüfen şampiyon olur isem![]()
Wp grupları falan kurulmuş
Benim forumda numarasını aldığım bir kişi bile yok
Kim bilir neler konuşuluyor
Kime operasyon çekecekleri konuşuluyor
vay anasını elimiz ayağımız sesimiz kesildi
Yasaklı mi bilmiyorum ama ben 130. Eurovision'da (İskandinav konseptli) gönderilen şarkıların aynılarına puan vermeyeceğim
Beyan ederim efendim.
Yapacak bir şey yok. En az 3 gün sürer tasarımı zira şehir dışındayım.Abi 42 şarkı var o yüzden 12 şarkı yapalım dedim. Bazı şarkılara çok ayıp olacak![]()