Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.247
- 21.132
- 2.663
hahaha Bu profil fotoları o kadar etkili demekki , yarışmadan sonra değişecem artıkBıyıksız 1'i çıksan ne gülerdim ben yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahaha Bu profil fotoları o kadar etkili demekki , yarışmadan sonra değişecem artıkBıyıksız 1'i çıksan ne gülerdim ben yav![]()
Ne anlatiyon la sen dedikodu yapmaBiz yine de işi şakaya vuralım ama harbiden tehlikeli 1'iBurda öyle gözüktüğü gibi 1'i kesinlikle ama kesinlikle değil
![]()
Beklediğim şarkılar var, nedense metal sever çok ama genel olarak boğuşa boğuşa da olsa güzel bi liste çıktı@Cihan Ağzıkara Liste nasıl sence
Çocuğa dinlet42 şarkı mı?
2 tam gün ayrımam gereken bir liste
Çocuğu uyuturken dinleyeyim mantıklıÇocuğa dinlet![]()
Bu dönemin tadını çıkar OnurumÇocuğu uyuturken dinleyeyim mantıklı![]()
Her dönemin tadı ayrı olacak gibi Kemalim. Yaşamak lazımBu dönemin tadını çıkar Onurum
40 şarki arasından 12 şarkıyı seçip öyle mi 12-1 arasinda puanlayacagız yoksa ayrı olarak iki kez 12-1/12-1 şeklinde mi yapacağızHamdi Çoban diskalifiye oldu.
42 şarkılık liste hazır.
Puanlama 12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 şeklinde olacak.
@Barış Savaş
@Melih Peker
@Onur Üründül
@Mehmet Mehmetoglu
@Eray Emeklier
@Murat Durmaz
@Murat Yanut
@Murat Ünsal
@Ata B. Oğuz
@Gürkan Akdeniz
@Naci Liboş
@Kolpa Kemal G. Veren
@Berk Can
@Selçuk Sarı
@Veli Baltacı
@Arif Doğan Karakaya
@Göktuğ Çakırlar
@Cihangir Göktaş
@Enis Savar
@Akın Özbilen
@Gökhan Aytepe
12 şarkı seçip puanlayacaksınız. Çift olmayacak40 şarki arasından 12 şarkıyı seçip öyle mi puanlayacagız yoksa ayrı olarak iki kez 12-1/12-1 şeklinde mi yapacağız
12 şarkı seçip puanlayacaksınız. Çift olmayacak
O dönem bitmeyebilir dikkatli olun. 6.5 senedir o uyuyana kadar aynı odada duruyorumBu dönemin tadını çıkar Onurum
Allah bağışlasın RdasO dönem bitmeyebilir dikkatli olun. 6.5 senedir o uyuyana kadar aynı odada duruyorum![]()
süreyi daha da uzatmak için abuk subuk sorular soruyor ama kıyamıyorumCümlemiznkini Allah bağışlasın inşallah.Allah bağışlasın Rdas
Bizimkisi artık uyumak istemiyor uyumamak için ben maç baktığımda futbol ile ilgileniyormus gibi yapıyor baba bende izlemek istiyorum diye 3 yaşındaki kızımsüreyi daha da uzatmak için abuk subuk sorular soruyor ama kıyamıyorum