Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.836
- 15.543
- 2.323
hahaha Bu profil fotoları o kadar etkili demekki , yarışmadan sonra değişecem artıkBıyıksız 1'i çıksan ne gülerdim ben yav![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahaha Bu profil fotoları o kadar etkili demekki , yarışmadan sonra değişecem artıkBıyıksız 1'i çıksan ne gülerdim ben yav![]()
Ne anlatiyon la sen dedikodu yapmaBiz yine de işi şakaya vuralım ama harbiden tehlikeli 1'iBurda öyle gözüktüğü gibi 1'i kesinlikle ama kesinlikle değil
![]()
Beklediğim şarkılar var, nedense metal sever çok ama genel olarak boğuşa boğuşa da olsa güzel bi liste çıktı@Cihan Ağzıkara Liste nasıl sence
Çocuğa dinlet42 şarkı mı?
2 tam gün ayrımam gereken bir liste
Çocuğu uyuturken dinleyeyim mantıklıÇocuğa dinlet![]()
Bu dönemin tadını çıkar OnurumÇocuğu uyuturken dinleyeyim mantıklı![]()
Her dönemin tadı ayrı olacak gibi Kemalim. Yaşamak lazımBu dönemin tadını çıkar Onurum
40 şarki arasından 12 şarkıyı seçip öyle mi 12-1 arasinda puanlayacagız yoksa ayrı olarak iki kez 12-1/12-1 şeklinde mi yapacağızHamdi Çoban diskalifiye oldu.
42 şarkılık liste hazır.
Puanlama 12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 şeklinde olacak.
@Barış Savaş
@Melih Peker
@Onur Üründül
@Mehmet Mehmetoglu
@Eray Emeklier
@Murat Durmaz
@Murat Yanut
@Murat Ünsal
@Ata B. Oğuz
@Gürkan Akdeniz
@Naci Liboş
@Kolpa Kemal G. Veren
@Berk Can
@Selçuk Sarı
@Veli Baltacı
@Arif Doğan Karakaya
@Göktuğ Çakırlar
@Cihangir Göktaş
@Enis Savar
@Akın Özbilen
@Gökhan Aytepe
12 şarkı seçip puanlayacaksınız. Çift olmayacak40 şarki arasından 12 şarkıyı seçip öyle mi puanlayacagız yoksa ayrı olarak iki kez 12-1/12-1 şeklinde mi yapacağız
12 şarkı seçip puanlayacaksınız. Çift olmayacak
O dönem bitmeyebilir dikkatli olun. 6.5 senedir o uyuyana kadar aynı odada duruyorumBu dönemin tadını çıkar Onurum
Allah bağışlasın RdasO dönem bitmeyebilir dikkatli olun. 6.5 senedir o uyuyana kadar aynı odada duruyorum![]()
Cümlemiznkini Allah bağışlasın inşallah.Allah bağışlasın Rdas
Bizimkisi artık uyumak istemiyor uyumamak için ben maç baktığımda futbol ile ilgileniyormus gibi yapıyor baba bende izlemek istiyorum diye 3 yaşındaki kızımsüreyi daha da uzatmak için abuk subuk sorular soruyor ama kıyamıyorum