136. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

40 şarki arasından 12 şarkıyı seçip öyle mi 12-1 arasinda puanlayacagız yoksa ayrı olarak iki kez 12-1/12-1 şeklinde mi yapacağız

O dönem bitmeyebilir dikkatli olun. 6.5 senedir o uyuyana kadar aynı odada duruyorum :)
Allah bağışlasın Rdas

Bizimkisi artık uyumak istemiyor uyumamak için ben maç baktığımda futbol ile ilgileniyormus gibi yapıyor baba bende izlemek istiyorum diye 3 yaşındaki kızım :asd: süreyi daha da uzatmak için abuk subuk sorular soruyor ama kıyamıyorum

Allah bağışlasın Rdas

Bizimkisi artık uyumak istemiyor uyumamak için ben maç baktığımda futbol ile ilgileniyormus gibi yapıyor baba bende izlemek istiyorum diye 3 yaşındaki kızım :asd: süreyi daha da uzatmak için abuk subuk sorular soruyor ama kıyamıyorum
Cümlemiznkini Allah bağışlasın inşallah.

İleride daha beter olacaklar merak etme... benim kız 11 yaşında geçen gece mide bulantısı numarasıyla gece 2 ye kadar ne uyudu ne de bizi uyuttu. En son salonda bir tarafta o, bir tarafta ben bayıldık da öyle uyudu. Bu arada kızlar babaya daha düşkün olduğundan maçları bile izliyor. Benim oğlan yine mi maç yine mi Galatasaray diye bana laf sokuyor... :)

Bir de bizim ergenlik problemiz başlıyor... İnatlar tripler vs. En güzel zamanlarındasınız. Her anın kıymetini bilmek lazım... Zaman çok çabuk geçiyor dünya telaşesi ile bir çok şeyi kaçırıyoruz.

Çoook şarkı var
Aslında 21 kişi birer şarkı da olurmuş sanki :)
Ben daha az kişiyiz diye düşünmüştüm

Geri
Üst Alt