- 20 Eylül 2009
- 17.813
- 16.032
- 2.613
Her eurovisionda yazdın yaFilistin’i gereksiz muhabbetlerinize kullanmayın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her eurovisionda yazdın yaFilistin’i gereksiz muhabbetlerinize kullanmayın
Abi ben katilamicam mesaideyim yav@Barış Savaş 2 şarkı
@Göktuğ Çakırlar 2 şarkı
@Hamdi Coban 2 şarkı
@Eray Emeklier 2 şarkı
@Veli Baltacı 2 şarkı (Daha kontrol edemedim dönüş yapıcam)
@Kolpa Kemal G. Veren 1 şarkı (son gönderdiğini kabul edemiyorum)
@Cihangir Göktaş 1 şarkı
@Gürkan Akdeniz 1 şarkı
@Melih Peker 1 şarkı
Hadi beyler akşama kadar alalım şarkıları
KatılırsınAbi ben katilamicam mesaideyim yav
@Levent Kolpgün un katkılarıyla artık çok daha teferruatlı bir yarışma geliyor renktas, emek varbu yarışma bitmedi mi hala yav? hemen bitirin de yenisi gelsin.
137yi bekliyorum ben@Levent Kolpgün un katkılarıyla artık çok daha teferruatlı bir yarışma geliyor renktas, emek var
Vayyy tehlikeli heee , demek hackermış , çalıntı laptop şifresi kırabilir mi kanks@Emre Zeytinli O kadar hackersın yarışmaya katılmıyon bari ama bize görsel 1 şölen sun Cemrem yav![]()
Hem o yönden tehlikeli hem başka işlerle de uğraşıyoVayyy tehlikeli heee , demek hackermış , çalıntı laptop şifresi kırabilir mi kanks![]()
Aynen kanks , forumda zaptiyelerde varHem o yönden tehlikeli hem başka işlerle de uğraşıyoBen en iyisi daha fazla konuşmayayım
![]()
Biz yine de işi şakaya vuralım ama harbiden tehlikeli 1'iAynen kanks , forumda zaptiyelerde var![]()
![]()
İnanırım kanks, burda birçoğu göründüğü gibi değilBiz yine de işi şakaya vuralım ama harbiden tehlikeli 1'iBurda öyle gözüktüğü gibi 1'i kesinlikle ama kesinlikle değil
![]()
Bıyıksız 1'i çıksan ne gülerdim ben yavİnanırım kanks, burda birçoğu göründüğü gibi değilmesela beni tanımak bile istemezdin
![]()