- 12 Haziran 2015
- 33.166
- 26.120
- 2.533
Daha önce düzenlenen İskandinav konseptinde çalma listesi çok güzeldi, katılımcı olmasam bu yarışma için bir kaç parça önerir idim lakin kural dışı olur öyleİskandinav müziğine çok yabancı forum![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce düzenlenen İskandinav konseptinde çalma listesi çok güzeldi, katılımcı olmasam bu yarışma için bir kaç parça önerir idim lakin kural dışı olur öyleİskandinav müziğine çok yabancı forum![]()
hayatımda dinlemediğim bir bölgenin şarkılarından girdik yarışmaya bakalım neler olacakYarışmada öncelikli hedefimiz küme düşmemek onu geçebilirsek bizim hedefimiz şampiyonluk olacaktır yav![]()
Yalnız 2-3 tanesi popüler bizim ülkedehayatımda dinlemediğim bir bölgenin şarkılarından girdik yarışmaya bakalım neler olacak
-Sinan engin ben lan bu bana benziyor erto‐hayatımda dinlemediğim bir bölgenin şarkılarından girdik yarışmaya bakalım neler olacak
BaşarılarYarışmada öncelikli hedefimiz küme düşmemek onu geçebilirsek bizim hedefimiz şampiyonluk olacaktır yav![]()
Ben ilk defa katılan olarak kimseye bırakmam sonunculuğu diye düşünüyorumYine büyük umutlarla katildigim yarismaya sonuclar aciklandiginda tersten sampiyon olacagimi düsünmekteyim
Insallah DostumBen ilk defa katılan olarak kimseye bırakmam sonunculuğu diye düşünüyorum
Yarışmada öncelikli hedefimiz küme düşmemek onu geçebilirsek bizim hedefimiz şampiyonluk olacaktır yav![]()
Levent abi efsane birşeyler hazırlıyormuş , beklenti yükseldiGörsel Showu cok merak ediyorum
Ekstra sarki gonderdik ya. Kullan birini@Barış Savaş 2 şarkı
@Mehmet Mehmetoglu 2 şarkı
@Göktuğ Çakırlar 2 şarkı
@Hamdi Coban 2 şarkı
@Eray Emeklier 2 şarkı
@Veli Baltacı 2 şarkı
@Kemal Kürek 1 şarkı (son gönderdiğini kabul edemiyorum)
@Arif Doğan Karakaya 1 şarkı
@Murat Yanut 1 şarkı
@Akın Özbilen 1 şarkı
@Onur Üründül 1 şarkı
@Naci Liboş 1 şarkı
@Cihangir Göktaş 1 şarkı
@Gürkan Karadeniz 1 şarkı
@Melih Peker 1 şarkı
Nerde kalmıştık. Hadi hızlıca atın şarkıları da başlayalım